• USD 32,57
  • EUR 34,85
  • ALTIN 2.429,44
  • BİST100 9.722
  • BTC 64.600

Okul Haberleri

okul haberleri ve güncel okul gelişmeleri, okul ile ilgili tüm video, okul fotoğrafları ve okul haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanırken, kutlamaların yapıldığı Yenişehir'deki Gazi İlkokulu'nda ise kırmızı-beyaz ve...

GÜNCEL

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre sosyal medya hesabından seslendi.

BİSMİL

Diyarbakır’da ihalede eksik evrak soruşturmasında milli eğitim müdür yardımcısı ve 2 okul müdürü gözaltına alındı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Elazığ depreminde hasar alan Çelebi Eser Ortaokulu yıkılmıştı. Okulun öğrencileri başka okula taşınmıştı. Okul ile ilgili yeni...

POLİTİKA

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yazılı olarak soru sordu.

SPOR

Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl seçmesine, 21 kadın sporcunun yanı sıra 47 erkek sporcu katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki bir lisede öğrenim gören öğrencinin velisi blok ders uygulamasına son verilmesi yönünde Kamu Denetçiliği Kurumu’na (KDK) başvurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da “Kukla Macerası” projesi çerçevesinde öğrenciler çeşitli etkinliklerle buluşturuldu. Detayları haberimizde...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da eğitim veren 3 okulun ekibi, Okul Sporları Halk Oyunları'nda tarih yazdı. Ekipler ilk 3'e girerek takdirleri kazandı.

POLİTİKA

Türkiye genelinde yarın yapılacak olan yerel seçimler için Diyarbakır'da hazırlıklar tamamlandı, sandıklar kuruldu. Peki, Diyarbakır'da kaç sandık kuruldu?

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu. İşte haberin detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Sur’da bulunan bir okulda karıştırılan temizlik malzemelerinden çıkan gaz, 16 öğrenciyi zehirledi.

DİYARBAKIR

Gazeteci Saymaz, Diyarbakır’da iki lise pansiyonunun İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis edildiğini ve burada öğrencilere eğitim verildiğini iddia etti.

DİYARBAKIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı Diyarbakır İstasyon Meydanı’nın hemen yakınındaki okullarda öğrenci ve veliler zor anlar yaşadı.

GÜNCEL

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı tüm illerin ortaokul-lise kademelerinde 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulmasına yönelik çalışmalar başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın tescilli burma kadayıfı piyasada 500 ile 750 TL arasında satışı yapılırken, kentteki bir okulda kilosu 200 TL’den satılıyor.

GÜNCEL

Hakkari, Şırnak, Van, Bitlis, Bingöl ve Sivas'ta etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün...

GÜNCEL

Hakkari Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar, Uludere ilçesinde sağanak nedeniyle eğitime bugün (21 Mart) ara verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da eğitim sunan İskenderpaşa İlkokulu'ndaki kazan dairesinden dışarıya salınan duman, koca mahalleyi dumana boğdu.

GÜNCEL

Van Valiliği, Van ve ilçelerindeki kar yağışı nedeniyle okulların 1 (bir) gün arayla tatil edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle yükseköğretim hariç tüm eğitim kurumları 1 gün daha tatil edildi.

GÜNCEL

Şırnak Valiliği, kentte etkisini sürdüren sağanak nedeniyle Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını açıkladı. Detayları haberimizde…

GÜNCEL

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, seçim hazırlıkları kapsamında okulların kullanımı da gündemdeki yerini aldı.Peki 1 Nisan’ okullar tatil olacak mı?

GÜNCEL

Hakkari'de dün gece saatlerinden beri yağan yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar bir gün arayla tatil edildi.

GÜNCEL

Çanakkale’de 18 Mart'ta okullar tatil olacak. Açıklamayı il valiliği duyurdu. 18 Mart Şehitleri Anma gününe özel o gün eğitim öğretime...

DİYARBAKIR

Diyarbakır DİERG, Milli Eğitim Bakanlığı’na Newroz Bayramı’nın okullarda kutlanmasını önerdi. İşte ayrıntılar…

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş’tan alkışlanacak hareket.