• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Araç Haberleri

Araç haberleri ve güncel Araç gelişmeleri, Araç ile ilgili tüm video, Araç fotoğrafları ve Araç haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Son dokuz aydır araba fiyatlarında ilk kez düşüşler yaşanmaya başlarken galericiler isyan ediyordu. Ancak kimi galericiler ise işler iyi diyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da araç kiralama ücretleri merak konusu oldu. Peki Diyarbakır’da günlük kiralık araba fiyatları ne kadar? İşte detayları…

DİYARBAKIR

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 verilerine göre Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Bingöl, Mardin ve Urfa’da araç sayıları belli oldu.

YAŞAM

Sivas’ta yaşamakta olan 98 yaşındaki Kaya Bulut, yarım asır önce aldığı aracını satmaya kıyamadı, cenazesinin bu araçla kaldırılmasını istedi.

GÜNCEL

Yediemin otoparklarında yıllardır bekleyen araçlar için çağrı geliyor, milli servet yıllardır yatıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da günübirlik geziler için araç kiralamak isteyenler merak ediyordu. Peki araç kiralama fiyatları kaç lira? İşte yanıtı…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilaçlama çalışmaları için 13 kırsal ilçeye 48 araç desteği verdi. Toplam araç sayısı ise, 75 oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da araç piyasasında büyük bir yığılma yaşanırken araçlar yeni sahiplerini bir türlü bulamıyor.

GÜNCEL

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen trafik denetimi çalışmaları sonucunda 272 araç trafikten men edildi, valilikten konuya ilişkin açıklama yapıldı.

SON DAKİKA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 - 27 Haziran arasında denetlenen araç sayısını açıkladı, kaç sürücü için işlem yapıldığını duyurdu.

SON DAKİKA

Adıyaman’da boş bir tarla içerisinde alev alarak yanan araç hurda yığınına döndü. . İşte olaya dair ayrıntılar...

GÜNCEL

Elazığ’da yaşanan hadisede bir şahsı aracından indirip öldüresiye dövdüler. İşte kavganın detayları…

DİYARBAKIR

Kurban Bayramı tatili münasebetiyle Diyarbakır'ın Eğil ilçesi de misafirlerini ağırladı. Peki Eğil'e kaç kişi geldi gitti? İşte bu sorunun yanıtı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi harekete geçti, şehrin genelinde ilaçlama çalışmaları bayramda da devam ediyor.

SON DAKİKA

Diyarbakır Siverek karayolu üzerinde seyir halinde bulunan bir araç alev topuna döndü, araç kullanılamaz hale geldi.

GÜNCEL

Kurban Bayramı öncesi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya emniyet ve jandarma ekiplerinin kaç aracı denetlediğini açıkladı.

GÜNCEL

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren yeni düzenleme için son tarih açıklandı. Peki ehliyetler ne zaman değişecek? İşte yanıtı...

SON DAKİKA

Urfa-Diyarbakır karayolunun GAP Havalimanı mevkisinde, Hilvan’da bugün yenilenen yerel seçimlerde görevli emniyet personellerini taşıyan midibüs yandı.

GÜNCEL

Dünya otomobil piyasasında elektrikli araçların sayısı gittikçe artarken uzmanlardan da uyarılar geldi.

Diyarbakır’da, jandarma ekipleri, şüphelendiği bir aracı durdurduktan sonra yaptığı aramada 3 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği yakaladı.

YAŞAM

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. İleriki süreçte kazaya karışan sürücüler, kaza tespit tutanağını e-Devlet üzerinden doldurabilecek.

GÜNCEL

Elazığ'da gece saatlerinde meydana gelen şiddetli fırtına, ağaçları arabaların üzerine devirdi. İşte görüntüleri...

GÜNCEL

TÜİK, Kars’ta trafiğe kayıtlı araç sayısının 49 bin 397’yi ulaştığını açıkladı. Bu verilere göre, Karstak, araç sayısı bir önceki aya...

GÜNCEL

Kars Ağrı Iğdır Ardahan’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu. TÜİK verileri yayınladı işte detayları…

GÜNCEL

İkinci el araç piyasasında fiyatlarda yüzde 10'lara varan düşüşler yaşanırken kurban bayramı öncesi hareketlilik beklentisi de arttı.

GÜNCEL

Park halindeki bir araç alev alarak kullanılamaz bir hale geldi, olayın adresi Kayseri'nin Melikgazi ilçesi oldu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg için zırhlısını yapabilir misiniz diye sormuştu. Bu soru üzerine ilk zırhlısı için kollar sıvandı.

YAŞAM

Türkiye’de Nisan ayı içerisinde en fazla satışı yapılan araçlar belli oldu. Peki Diyarbakır’da en fazla hangi araçlar tercih edildi?

EKONOMİ

Araba piyasasında 2023 yılının son çeyreğinde başlayan fiyat düşüşleri yeni yılla beraber halen devam ediyor ancak talepler artmıyor.

EKONOMİ

Otomobil piyasasındaki pahalılık devam ederken kimse araç alışverişi için pazarlara gitmiyor, sokakların boş olması dikkat çekiyor.