• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Avukat Haberleri

Avukat haberleri ve güncel Avukat gelişmeleri, Avukat ile ilgili tüm video, Avukat fotoğrafları ve Avukat haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu'nun 49. Olağan Genel Kurulu'nda Avukat Abdülkadir Güleç, yeni baro başkanı olarak seçildi.

SON DAKİKA

Ankara Barosu'nun 68'inci Olağan Genel Kurulu'nda Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar ile Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu arasında kavga çıktı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan Narin Güran’ın cansız bedenine 19 gün sonra ulaşılmıştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren kimdir? Narin Güran olayıyla gündeme gelen Nahit Eren kaç yaşındadır?

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın kayıp Narin’in amcası Salim Güran, “Kasten öldürme” ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklandı, avukatı itiraz etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu, stajını tamamlayan ve yemin metnini Kürtçe ve Türkçe okuyan kadın avukata gösterilen tepkilere ilişkin bir açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şiddet mağduru kadınlara yönelik hukuki destek sağlamak amacıyla Diyarbakır Barosu ile protokol imzaladı, mağdurları kadın avukatların savunacağı...

YAŞAM

Evlilik birliğinde taraflardan herhangi birinin cimrilik sergilemesi boşanmada ağır kusur olarak değerlendirilmekte ve boşanma sebepleri arasında yer almakta.

SON DAKİKA

Batman’da eski avukat Faruk Özkan, yol kenarında silahla vurulmuş halde bulundu. Özkan'ın Adana Barosu eski üyesi olduğu, yaklaşık 1 yıl...

SON DAKİKA

Urfa’da avukat Enes Kaya, duruşma sonrası davanın tarafı olan kişilerin saldırısına uğradı. Yaralanan avukat, darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da bir avukatın dini nikahla birlikte yaşadığı kadının kardeşini bacağından vurduğu olaya ilişkin avukatın yeni görüntüler ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir avukat, tartıştığı eski eşinin yakınını silahla yaraladı. Avukat gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme sürüyor.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da haklarında soruşturma açılan veya yargılanan kişiler tahliye veya beraat ettireceklerini söyleyip, paralarını alarak dolandıran çeteye yönelik operasyonlarda bir avukat...

SON DAKİKA

Diyarbakır'da dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında avukatın da bulunduğu 9 şüpheli tutuklandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Barosu, üyesi olan Avukat Özgen Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu, başsağlığı mesajı yayınladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da avukat Armanç Arkaç’ın hayatını kaybetmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra ifadesini değiştiren kadın açıklamada bulundu.

DİYARBAKIR

Polis tarafından saldırıya uğrayan Diyarbakır Barosu üyesi avukatı H.M.’nin kolunun kırılmasına ilişkin valilikten açıklama geldi. Valilik, “Konuyla ilgili olarak adli...

Resmi İlanlar