• USD 32,50
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.496,45
  • BİST100 9.693
  • BTC 64.549

Batman Petrolspor Haberleri

Batman Petrolspor haberleri ve güncel Batman Petrolspor gelişmeleri, Batman Petrolspor ile ilgili tüm video, Batman Petrolspor fotoğrafları ve Batman Petrolspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında aldığı kritik galibiyet ile şampiyonluğa çok yaklaşan Amedspor’un ardından gözler Elazığspor ve Batman Petrolspor’da.

SPOR

Batman Petrolspor, geçtiğimiz gün Sapanca Gençlikspor deplasmanında sahaya çıktı ve karşılaşma sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un da ligde rakibi olan Düzcespor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan’la yollar ayrılmıştı. Yerine gelen isim belli oldu.

GÜNCEL

Batman temsilcisi TPAO Batman Petrolspor şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyor. Oynadığı futbolla göz kamaştıran Petrolspor’un şampiyonluk yolunda kaç maçı kaldı.

GÜNCEL

HÜDA PAR Adayı Serkan Ramanlı ile fotoğrafı yayımlandığı için eleştirilen DEM Parti Batman Adayı Mehdi Öztüzün, “kasıtlı hedef gösterildiğini” söyledi....

GÜNCEL

TPAO Batman Petrolspor deplasmanda sahaya çıktığı Kelkit Belediyespor karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı teknik direktör açıklamalar yaptı.

GÜNCEL

TPAO Batman Petrolspor bu hafta sahasında Anadolu Üniversitesi kulübünü konuk etti karşılaşmayı iki başkan adayı beraber izledi.

GÜNCEL

Batman Petrolspor şampiyonluk yarışında iddialı olarak devam ederken tek yenilgisini aldığı Karşıyaka’ya karşı üç puanı beş golle almayı da başardı.

SPOR

Elazığspor - Batman Petrolspor maçında çıkan olaylardan dolayı her iki takım da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.