• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Bina Haberleri

Bina haberleri ve güncel Bina gelişmeleri, Bina ile ilgili tüm video, Bina fotoğrafları ve Bina haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde büyük hasar alan iller arasında bulunan Malatya’da yıkımlar sürüyor.

GÜNCEL

Bakanı Kurum, Diyarbakır ve çevre illeri etkileyen Malatya Kale merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin bilançosunu açıkladı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2015'te başlayan olaylar sebebiyle birçok bölge zarara uğrarken birçok bölge halen demir saclarla kapalı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023 Maraş depremlerinde ağır hasar alınca boşaltılan 9 katlı bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde Diyarbakır dahil 11 il etkilenir ve yıkım yaşarken Malatya’da ise yıkım ve enkaz kaldırma işleminde usulsüzlük yaptığı...

DİYARBAKIR

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği, Meclis toplantısında Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bedelsiz devredilen bina için karar verdi.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da depremde ağır hasar alınca boşaltılan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü. Çökme ile çevreyi toz bulutu kapladı.

GÜNCEL

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir binaya tepki gösterdi.

SON DAKİKA

Malatya’da ağır hasarlı bir binanın yıkım tebligatı sonrası komşusunu uyarmak için binaya giren L.S., aldığı koku sonucu hemen polisi aradı.

GÜNCEL

Maraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen Elazığ’da ağır hasarlı bir bina tek dokunuşla yıkıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da yıkımı yapılan bir binanın yanındaki apartmanın elektrik kabloları koparıldı, birçok elektronik ürünler bozuldu, insanalar evsiz kaldı.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ’da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ederken bir bina da yerle bir oldu.

GÜNCEL

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, İstanbul’da meydana gelen bina çökmeleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ana hizmet binasının giriş bölümünde geniş bir çalışma başlattıklarını duyurdu. Yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlayarak girişi...

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır yarım asır önce bile inşaat sektöründe oldukça önemli adımlar atmış, iki yıl kadar kısa bir sürede 700 apartman inşa...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da bir site güvenliğinin aldığı kararla site içerisine kargo araçlarının girişleri yasaklandı, sebebi ise şaşkınlık yarattı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde metruk bir evin tavanı çöktü. Çökme sırasında yapının içerisinde kimsenin olmaması faciayı önlerken, belediyenin metruk evi kısa...

GÜNCEL

Başkent Ankara'nın Haymana ilçesinde metruk halde bulunan bir binada gece saatleri yaşanan patlama sonrası yangın çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar’daki hasarlı binalar, depremin üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçmesine rağmen yıkılmayı bekliyor. Mahalleli, hasarlı binaların uyuşturucu ve fuhuş...

GÜNCEL

Bakan Mehmet Özhaseki, İstanbul'da geçtiğimiz gün çöken 36 yıllık binaya daha sonraki yıllarda kaçak kat çıkıldığını açıkladı.

SON DAKİKA

İstanbul Küçükçekmece’de 3 katlı bina çöktü. Enkaz altında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i çocuk 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

SON DAKİKA

İstanbul Küçükçekmece'de bir bina çöktü. Enkaz altında kalanlar var. Olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da ağır hasar alarak boşaltılan eski Bağ-Kur binasının yıkılmasını talep eden vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Tunceli’de Maraş depremlerinde ağır hasar alan 5 katlı bina, iş makinesinin tek dokunuşu ile yerle bir oldu.

GÜNCEL

İstanbul’da 34 yıldır kaba inşaat halinde beklemekte olan bina hakkında depreme dayanaksız diyerek yıkım kararı çıktı.

GÜNCEL

İstanbul Sultangazi'de ocakta unutulan yemek sebebi ile 5 katlı binada yangın çıktı, yoğun duman sebebiyle üst katlarda 3 kişi mahsur...

GÜNCEL

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan 8 katlı binanın kontrollü yıkımına başlandı. Yıkım sırasında bina, yanındaki evin...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Sur ilçesinde, depremde ağır hasar alan binalar tehlike saçıyor. Öğrenci velileri, okul yanındaki riskli binanın yıkılmamasına tepki gösterdi. Sur’da...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da deprem sonrası ağır hasar alıp tahliye edilen 8 katlı bina, yıkım sırasında çöktü. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Resmi İlanlar