• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.395,73
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.486

Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 26 yıl boyunca kültür-sanat faaliyetlerinin yürütüldüğü 8 yıllık kayyum sürecinde harabeye dönen ek binayı yeniliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara 3 bin 250 adet ücretsiz bitki dağıttı.

POLİTİKA

YSK Başkanı Ahmet Yener, "31 Mart’ta yapılan seçimlerde katılım en düşük büyükşehir belediye başkanlığında yüzde 67.34 ile Diyarbakır oldu” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Fatih Caddesi’ni üç gün süreyle trafiğe kapatılacağını açıkladı.

POLİTİKA

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, DEM Parti belediyelerinde işten çıkartmalar ve mobbing olduğunu öne sürerek hukuki süreç başlatacaklarını...

POLİTİKA

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, dünden beri selin yaşandığı Cizre’ye gönderdiği ekipler, çalışmalara başladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan sel felaketine müdahale etmek için 16 kişilik ekip ve 5 araç görevlendirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hayvanların su ihtiyacını karşılayan kırsal bölgelerdeki göletlerin bakım ve onarımını yapıyor.

SUR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Gazi Caddesi’nde kırılan kent mobilyalarını yenileme çalışması başlattı.

AMEDSPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Amedspor Menemen maçı için Kent Meydanı ve Park Orman’da dev ekran kurulacağını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, birçok mahalleye hizmet veren, Karacadağ Kayak Merkezi yolu olarak da kullanılan grup yolunu onarıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol ve Futbol takımları başarılarına yenilerini ekledi. takım, Şanlıurfa ve Adıyaman'ı yenerek 2. Lig’e yükseldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kent merkezinde toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün değerlendirme toplantısına katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yetiştirdiği yazlık mevsimlik çiçekleri ekmeye başlarken, Diyarbakır’ın gülle anılması için de 4 bin adet gülü ekmeye başladı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir’in etkinliklerde Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nin ismini “Çand Amed” olarak yazması tepkilere neden oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte son günlerde artan sivrisineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da havaların ısınmasıyla ortaya çıkan sinek, böcek ve haşerat sorunu nedeniyle vatandaş belediyeye ilaçlama çağrısında bulundu.

SUR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur’da yeni imara açılan bölgelerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına yeni bir yol inşa ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Vatandaşlara, temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, duyarlılık çağrısında bulundu.

DİYARBAKIR

Eş Başkan Doğan Hatun, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait 44 taşınmazın farklı kurumlara tahsis edildiğini tespit ettiklerini söyledi.

YENİŞEHİR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ofis altgeçit temizlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Dosso Dossi adıyla bilinen Hikmet Eraslan planladığı konsere ilişkin açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinde bayrak kaldırıldı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı müfettiş göndereceğini duyurmuştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye eşbaşkanı Serra Bucak, kayyum yönetiminden aldıkları borçları açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sur’daki esnafı ziyaret etti.

DİYARBAKIR

Dosso Dossi adıyla bilinen Hikmet Eraslan, Diyarbakır'da 18 Mayıs’ta planladığı dev konserin iptal edilmesinin ardından, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin...