• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ve ilçe belediye eş başkanları katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli çocukları olan ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla Mola Evi’leri hizmeti vermeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da uzun bir süredir durak levhası olup durağı olmayan Dağkapı burcunun yanındaki durağa oturma alanı yapıldı.

EKONOMİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi beden işçisi, güvenlik görevlisi ve şoför olmak üzere toplam 128 işçi alacağını duyurdu.

SPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar belediyeleri, spor turnuvası düzenledi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’un Sur ilçesindeki On Gözlü Köprü’ye ilişkin açıklamasına destek geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kenttin 6 farklı noktasında düzenlediği etkinlikte 20 bin kişiye aşure dağıttı, uzun kuyruklar oluştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kentsel dönüşüm ve On Gözlü Köprü’deki kafelere ilişkin konuştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasındaki ücretsiz ikram çeşmelerinde limonata ikramında bulundu.

MÜCADELE ÖZEL

Sur ilçesinde araçların kaldırıma park edilmesi tepkilere neden oldu, vatandaşlar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 23 Temmuz Salı günü saat 18.00’de kentin farklı noktalarında aşure etkinliği düzenleyecek. İşte dağıtılacak yerler...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Eğil ilçesindeki baraj gölü kıyısındaki tekneleri denetleyen eş başkanlar bazı tedbirler alacaklarını söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, 17 ilçe belediyesiyle ortaklaşa kurduğu Gıda Denetim Koordinasyonu, Çermik’teki esnafları denetleyerek başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Lice, Çüngüş ve Kayapınar’da bulunan üç taşınmazın başka kurumlara 25 yıllığına bedelsiz tahsis edilmesi kararlarını iptal...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Otogar esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü bugün su kesintisi yapılacak mahalleleri duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerdeki kreş ve gündüz bakımevleri ile oyun odalarına kayıt yapan 4-6 yaş gurubu 289 çocuğa itfaiye...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kadınların yaşadıkları sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek için çalışma başlattı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, her türlü canlının yaşamını savunduklarını belirterek Meclis’teki yasa teklifine tepki gösterdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DİSKİ, bugün su kesintisinin yapılacağı mahalleleri açıkladı. İşte o mahalleler

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Kocaköy ilçesinde geçen yıl yapılan ve şuan kullanılmaz hale gelen yola dikkat çekti.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın merkez köylerinde yaşayanlar Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak şehir içi otobüs hizmeti talep ettiler.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, "Engelli Daire Başkanlığı" kuracaklarını söyleyerek, pilot bölge olmak istediklerini söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerde yarın (15 Temmuz) ulaşım ücretsiz mi? Sorusu sorgulanmaya başlandı. İşte yanıtı…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sur ilçesinde yeni yerleşim yerindeki asfalt çalışmalarını denetledi.

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, Hüseyin Beyoğlu hakkında açıklamada bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, gitar, erbane, halk oyunları, bağlama gibi çeşitli sanat dallarında açtığı ücretsiz yaz dönemi kursları başladığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bir iş yerinde tarihi geçmiş ve bozulmuş 1 ton 200 kilogram gıda el geçirdi, imha etti.

SON DAKİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde taş ustası olarak çalışan Abdullah Biroğul, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.