• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Çınar Haberleri

çınar haberleri ve güncel çınar gelişmeleri, çınar ile ilgili tüm video, çınar fotoğrafları ve çınar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sokak köpek saldırısına uğrayan Erdem Demir isimli çocuk, kalçasından yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ve Bismil ilçesi Türkiye’nin en sıcak ilçeleri arasında yerini aldı, meteoroloji hava sıcaklıklarını duyurdu

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur, Dicle, Ergani, Silvan, Çınar, Ergani, Kocaköy, Çermik ve Kulp, ilçelerinin kırsal mahallelerinde yol yapım-bakım çalışmalarının bittiğini...

DİYARBAKIR

Diyarbakır akaryakıt fiyatları günlük olarak değişiklik gösterirken 21 Temmuz 2024 tarihinde akaryakıt fiyatları ilçe ilçe kaç lira oldu?

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da nüfusuna göre büyük ilçe ve küçük ilçeler bilinirken peki yüzölçümü en büyük ve en küçük olan ilçeler hangileri?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 2 yıl görev yapan ve Malatya'nın Hekimhan İlçesi'ne atanan Kaymakam Muhammed Fatih Günlü için veda yemeği düzenlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın beş ilçesine birden elektrik kesintisi uyarısı yapıldı, DEDAŞ yaşanacak olan kesintileri duyurdu.

DİYARBAKIR

Meteoroloji yurt geneli en yüksek sıcaklıkları yayınlarken Diyarbakır Mardin’in gerisinde en fazla sıcaklığa sahip ikinci il oldu.

DİYARBAKIR

DEDAŞ uyarılarını yaptı Diyarbakır’ın beş ilçesine Salı günü için planlı kesinti açıklaması yapıldı.

DİYARBAKIR

Hava sıcaklıkları il il ve ilçe ilçe belli olurken meteoroloji verileri yayınlamaya devam ediyor, Diyarbakır’ın da bir ilçesi yer alıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın dört ilçesinde birden sabah saatleri başlayacak olan elektrik kesintisi akşam saatlerine kadar sürecek.

SON DAKİKA

Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, otomobiliyle Diyarbakır’a döndüğü sırada motosikletle yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu verilerini yayınlamaya devam ederken en sıcak ilçeler de belli oldu, Diyarbakır’ın iki ilçesi de yer aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da birlikte yaşadığı kadını yumruklayan kişiyi etkisiz hale getiren Ali Fırat Arzu konuştu. Arzu, Ailem de “İyi yapmışsın” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ilçesine tayini çıkan, son olarak Halfeti’de görev yapan kaymakam Zikrullah Erdoğan kimdir ve nerelidir?

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde eşini darp eden şahıs başkası tarafından etkisiz hale getirildi. İşte o görüntüler…

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Abdurrahman Aladağ ve Faruk Aktağ’ın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturma tamamlandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor yönetimi, Çınar ve Mazıdağı ilçelerinde çıkan yangın bölgesinde taziye ziyaretinde bulundu.

POLİTİKA

Diyarbakır Çınar’daki yangında ölenlerin taziyesinde Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak "Devlet yoktu, helikopter de yoktu" tepkisiyle karşılaştı.

DİYARBAKIR

Tarım ve Orman İl Müdürlükleri, Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan yangında zararın 700 milyon lira olduğunu belirledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır - Mardin sınırındaki yangında, bir babanın oğluna “beni bırak, kendini kurtar” dedikten yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

POLİTİKA

Çınar'daki yangın bölgesine gelen CHP heyeti, “Gerçekler ortaya çıkana kadar Diyarbakır'da yurttaşlarımızın yanında olacağız” açıklaması yaptı.

POLİTİKA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki yangın bölgesinde açıklamalar yaptı.

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor'un kuruluş yıl dönümü için Azrailler Grubu tarafından planlanan etkinlik meydana gelen yangınlar sebebi ile iptal edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve Mardin sınırında çıkan yangına ilişkin bilirkişi raporu “elektrik direğinden kaynaklı” dedi, savcılık raporu yetersiz buldu.

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede 20 Haziran gecesi çıkan anız yangınında can kaybı sayısı 15'e yükseldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde fırtına çıktı. Çıkan fırtınada ağaç devrildi, piknik yeri savaş alanına döndü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Çınar ilçesinde yaşanan yangınlardan dolayı hayatını kaybedenlerin taziyesinde Vali Su'ya tepki gösteren vatandaşın darp edildiğine dair iddialarla ilgili...

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve Mardin mahallelerinde çıkan yangında yaşamını yitirenlerin sayısı 15’e yükseldi. Öte yandan yangında yaşamını yitirenlerin isimleri belli oldu.