• USD 32,56
  • EUR 34,99
  • ALTIN 2.426,21
  • BİST100 9.722
  • BTC 64.489

Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Arama motorunda bugün Diyarbakır için en fazla merak edilen konu oldu. Adıyaman Malatya Elazığ'da deprem olurken Diyarbakır'da deprem mi yaşandı?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli depremlerde yıkılan Serin-2 Apartmanı davasında tüm mağdurlar bina önündeki köprülü kavşak için Karayolları’nı suçladı.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın kuzeyden komşusu olan Bingöl’de son dakika deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi yayınladı şiddeti merak edildi.

GÜNCEL

Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.

SON DAKİKA

Tokat’ta meydana gelen deprem nedeniyle ilçe düğün salonu tavanında çökme meydana geldi.

SON DAKİKA

AFAD, merkezüssü Tokat'ın Turhal ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Tokat'ta yaşanan depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da rahatlatan açıklamalar geldi. İşte ayrıntıları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 6 şubat Maraş depremlerinde yıkılan ve 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı'nda sanıkların mahkemesi görüldü.

DİYARBAKIR

Tokat’ta birbiri ardına meydana gelen depremler sonrası AFAD verileri yayınlamaya devam ederken Diyarbakır’da deprem mi oldu konusu da merak edildi.

SON DAKİKA

Tokat'ta dün yaşanan 5.6'lık depremin yankıları sürerken, bir deprem de İzmir'de meydana geldi. İşte haberin detayları…

GÜNCEL

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, deprem uzmanlarına yönelik ''korku pompalıyorsunuz'' söylemlerine tepki gösterdi, açıklama yaptı.

GÜNCEL

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'ta meydana gelen depremler sonrası açıklama yaptı. Görür, hareketlenme fazla dedi uyardı.

GÜNCEL

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi.

SON DAKİKA

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum ve birçok ilde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya...

GÜNCEL

Tokat'ta okullar tatil mi edildi? İşte bu sorunun yanıtını merak eden öğrenciler için detaylar haberimizde...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Elazığ depreminde hasar alan Çelebi Eser Ortaokulu yıkılmıştı. Okulun öğrencileri başka okula taşınmıştı. Okul ile ilgili yeni...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 6 şubat Maraş depremlerinde 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi’ne ilişkin davada cezalara ilişkin gerekçeli karar açıklandı.

SON DAKİKA

Malatya’da Pütürge merkezli 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA

Malatya’nın Battalgazi ilçesi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD konuyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkımlar meydana gelirken TOKİ'nin yanı sıra BAYKAR'da konut seferberliğine başlamış, 1.012 konut için harekete...

GÜNCEL

Hatay’da vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi deprem mezarlığında buruk bir bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 6 Şubat Maraş depremlerinde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, bayram namazından sonra deprem mezarlığına gelip gözyaşlarıyla dua etti.

YAŞAM

Ay, güneş depreme neden olur mu merak ediliyor. Peki, hava koşulları depremleri etkiler mi? İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın güncellenen veriler ve deprem sonrası 2023 nüfusu da belli oldu. TÜİK’in verilerine göre Diyarbakır’ın merkez nüfusu ne kadar oldu?

EKONOMİ

Maraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkım yaşayan Malatya’da satılık konutlara talep arttı Öte yandan kentte kira fiyatları ise düşüşe geçti.

SON DAKİKA

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan açıklama geldi. Detayları haberimizde...

SON DAKİKA

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4.5 büyüklüğünde şiddetli bir deprem yaşandı. İşte haberin detayları...

SON DAKİKA

Tayvan'ın doğu kıyılarında, ülkeyi son 25 yıldır etkileyen en büyük sarsıntı olan, 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

MÜCADELE ARŞİV

Maraş merkezli depremlerin artçıları devam ederken arşivlere baktığımızda Diyarbakır Bingöl Bitlis’i de etkileyen deprem yaşanmış.

DİYARBAKIR

Yeni yılla beraber Diyarbakır’da Şubat ayında ithalat ve ihracat oranları belli oldu. Peki Diyarbakır’da alım ve satışlar ne durumda?