• USD 32,27
  • EUR 34,87
  • ALTIN 2.415,84
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.299

Dicle Haberleri

Dicle haberleri ve güncel Dicle gelişmeleri, Dicle ile ilgili tüm video, Dicle fotoğrafları ve Dicle haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın dört ilçesine birden uyarılar yapıldı, kesinti yaşanacak olan ilçeler belli oldu, DEDAŞ duyurdu.

DİCLE

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde etkisini gösteren toz bulutları görüş mesafesinin kısalmasına neden olurken, ilçe için yağış uyarısı yapıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde 60 yataklı yeni devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane 30 poliklinikle hizmet verecek.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın üç ilçesine birden elektrik kesintisi uyarısı yapıldı, DEDAŞ nerelerde kesinti olacağını yayınladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez üç ilçesinin yanı sıra Çınar ve Dicle ilçelerinde de meydana gelecek olan elektrik kesintilerini DEDAŞ duyurdu. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da hafta sonu yaşanacak olan elektrik kesintilerini DEDAŞ duyurdu. Peki Cumartesi günü hangi ilçe ve mahallelerde kesinti yaşanacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil'de çevre dostu tekneye binen Eğil İlçe Kaymakamı Volkan Hülür ile bölgede bulunan çocuklar birlikte kitap okudu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın beş ilçesine birden Perşembe günü için uyarı yapıldı, elektrik kesintileri duyuruldu. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da doğalgaz bulunmayan ilçe sayısı azalıyor. Dicle ilçesine ihalesi yapılan doğlagaz için çalışma başladı, ilk kazma vuruldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle İlçe Devlet Hastanesi’nde 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesi açıldı. İşte ayrıntılar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da belediyenin, DEM Parti’nin Ramazan ayı nedeniyle mevlit için belediyeye ait yasevini kullanmasına izin verilmemesi Meclis’e taşındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da su verimliliği paneli ile öğrencilere su bilgilendirilmesi yapıldı. Panelde, suyun verimliliğinin yanı sıra Dicle Barajı’ndan nasıl geldiği anlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da belediyenin, DEM Parti’nin Ramazan ayı nedeniyle mevlit için belediyeye ait yasevini kullanmasına izin vermediği iddia edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle’de, soğukların bitmesiyle baharın habercisi ağaçlar çiçek açtı. Ağaçların görüntüsü renk cümbüşü oluşturdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle ilçesine bağlı Batur Mahallesi sakinleri mahalledeki su, yol gibi sorunlarının giderilmesi için yardım bekliyor.

DİYARBAKIR

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyarbakır Valiliği Eğil Kaymakamlığı ve Eğil Belediyesi’nin Eğil ve Dicle Nehri Çevre Düzenleme Projesi için konferans...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kış aylarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonrası vatandaş kar yağışlarına hasret bahar aylarına girdi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi yerleşkesinde bulunan ve 200’den fazla kuş türünün barındığı Kabaklı Sulama Göleti’nde birçok kuşun öldürüldüğü ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde her yıl tüm illerde düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Dicleli Berat Çınar Diyarbakır 3.'sü oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın 14 ilçesinde elektrik kesintileri meydana gelecek DEDAŞ konuya ilişkin planlı kesintileri açıkladı. İşte Diyarbakır’ın ilçelerinde kesintiler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcilerinden Dicle Gençlikspor, geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasından sonra ligden çekildiğini duyurdu. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

AK Parti’den istifa eden Halit Aydın Yeniden refah Partisi’nden Dicle Belediye Başkan adayı oldu. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör propagandasını yaptığı tespit edilen 8 şüpheliden 6'sı, yakalanıp gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve ilçelerinde meydana gelecek elektrik kesintilerini DEDAŞ yayınladı. Peki Diyarbakır’ın hangi ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi Çeşme Meydanı'nda birçok vatandaş, Cuma namazı sonrası Filistin’e destek açıklaması için bir araya geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da toplam inşaat alanı 17 bin 970 metrekare olan 60 yataklı yeni bir hastane yapımı başladı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da doğalgazın bulunmadığı beş ilçeden olan Dicle ve Kulp’taki doğalgaz ihalesinin detayları belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da doğalgazın bulunmadığı beş ilçenin ikisi doğalgaza kavuşacak. Diyarbakır’da doğalgaz hangi ilçelerde yok?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Dicle kırsalında düzenlenen operasyonda PKK tarafından kullandığı belirtilen sığınak ve mağaraların içindeki malzemelerle imha edildiğini açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bir domuzun köpekler tarafından kovalanması an be an kameralara yansıdı.