• USD 32,25
  • EUR 35,13
  • ALTIN 2.508,27
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.748

Diyarbakır haber Haberleri

Diyarbakır haber haberleri ve güncel Diyarbakır haber gelişmeleri, Diyarbakır haber ile ilgili tüm video, Diyarbakır haber fotoğrafları ve Diyarbakır haber haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da dikkat çeken kuzu ve koyunlar renkli bir görüntü oluştururken, kurban bayramı hazırlıklarına ise şimdiden başlandığı öğrenildi.

DİYARBAKIR

Muş’un Şenyayla bölgesine gitmek için yola çıkan besiciler, Diyarbakır’ın Kulp ilçesine vardı. Öte yandan Şenyayla daha önce Diyarbakır’a bağlıydı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Dicle Elektrik arıza ekibi personeli Mazlum Turunç, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır tarihinin derinliklerine inmeye hazır mısınız? Bu yolculukta öyle güçlü rivayet içine çekileceksiniz ki şehri başka bir gözle keşfedeceksiniz.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da havaların iyice ısındığı bugünlerde vatandaşlar tişörtlere gözünü dikerken, ürünlerin yüzde 100 zamlandığını gördüler.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da senelerdir küçük büyük demeden herkesin kentte severek serinlediği buzlaç bu yıl yüzde 100 zamlı tüketilecek.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ağır hasarlı binanın içinde bir vatandaşın hayatını tehlikeye atıp evin içerisine girdiği görüldü.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da bulunan yaklaşık bin yıllık tarihi On Gözlü Köprü akşamları karanlıkta kalıyor. Herhangi bir ışığın olmadığı köprüde ziyaretçilerin akşamki gezi...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Ramazan Bayramında hem ciğer hem de ziyaretçi rekorunu kırdı. Yerli ve yabancı turistler tam 24 ton ciğer tüketti. Peki...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da kırmızı et ve tavuğa gelen zamanlardan sonra döner fiyatlarına da zam geldi. İşte haberin detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki bir lisede öğrenim gören öğrencinin velisi blok ders uygulamasına son verilmesi yönünde Kamu Denetçiliği Kurumu’na (KDK) başvurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın en kalabalık çarşısı olarak bilinen ve halk dilinde Sağlık Ocağı olarak tanımlanan çarşı Ramazan Bayramının bitimden hemen sonra açıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da 9 günlük bayram tatilinde oteller yüzde yüz doldu. Büyük bir ziyaretçi akınına uğrayan Sur ilçesinde esnaf çifte bayramı yaşadı.

MÜCADELE ARŞİV

Dünyadaki Müslümanlar için önemli bir konumda bulunan Diyarbakır'ın ilk kim ya da kimler tarafından fethedildiği sorusu merak konusu oldu.

DİYARBAKIR

Ramazan Bayramı tatilinde turist akınına uğrayan Diyarbakır’da otellerde yer kalmadı, tescili ciğer satış rekoru kırdı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da 3 günlük bayramda yerli ve yabancı turistler tarihi Sur ilçesinde adım atacak yer dahi bırakmadı. 3 günlük bayram bitti...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır, Ramazan Bayramı tatiline girer girmez oteller dolup taşmıştı. Bayramın 3 günüde İstanbul trafiği kadar yoğun bir trafik yaşandı. Bundan...

DİYARBAKIR

Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları Ulu Camii'nde, gıyabi cenaze namazı kılındı ve ardından basın açıklaması okundu.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır bayramın üçüncü gününde de ziyaretçi akınına uğrarken oluşan trafik ise hayatı felç etti.

DİYARBAKIR

Türkiye’nin 81 ilinin kuruyemiş haritası belli oldu. Diyarbakır’da ise en çok Kavrulmuş Siyah Tuzlu Çekirdeği (Dakota) tercih ettiği belirtildi.

MÜCADELE ÖZEL

Bayram nedeniyle Diyarbakır'a gelen turistler ilk iş olarak ciğer sırasına girdi. Ortaya çıkan ciğer kuyruğu ise caddeye kadar uzadı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da bayram gününde tarihi Sur ilçesi doldu taştı. Turistlerin yoğun ziyareti ise dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Bakan Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif Ankara-Diyarbakır ve Ankara-Tatvan turistik trenlerinin başlanacağını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da coşkuyla kutlanan Ramazan Bayramı'nda eğlence için ailelerin tercihi Lunapark oldu. Binlerce kişi akın ederken, yer yer kuyruklar oluştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da trafik polisleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla yerli ve yabancı turistler ile sürücülere lokum ve şeker dağıtarak bayramlarını kutladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde tezek yığınına batan inek yavrusu, saatler sonra kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Malmela Ailesinin toplantısına katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde bayram günü turistlerin yoğunluğu dikkat çekti. İşte haberin detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bulunan tarihi Saray Kapı’daki araç trafiği yasak olmasına rağmen her gün onlarca aracın geçmesi vatandaşların tepkilerine neden oldu.

GÜNCEL

Türk edebiyatı ve fikir dünyamızın kutup yıldızı Diyarbakırlı Sezai Karakoç’un ismi Kocaeli’de bir yaya üstgeçidine verildi.