• USD 32,20
  • EUR 35,01
  • ALTIN 2.498,95
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.388

Dosso Dossi Haberleri

Dosso Dossi haberleri ve güncel Dosso Dossi gelişmeleri, Dosso Dossi ile ilgili tüm video, Dosso Dossi fotoğrafları ve Dosso Dossi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da yapılması planlanan ancak anlaşmazlık nedeniyle İstanbul'a alınan Dosso Dossi konseri düzenlendi.

MÜCADELE ÖZEL

Dosso Dossi adıyla bilinen Hikmet Eraslan’ın Diyarbakır’da planladığı ücretsiz dev konseri İstanbul’a taşındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 18 Mayıs’ta düzenlenmesi beklenen müzik festivali iptal edilmiş, Hikmet Eraslan’ın açıklamasına Doğan Hatun yanıt vermişti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Dosso Dossi adıyla bilinen Hikmet Eraslan planladığı konsere ilişkin açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Dosso Dossi adıyla bilinen Hikmet Eraslan, Diyarbakır'da 18 Mayıs’ta planladığı dev konserin iptal edilmesinin ardından, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin...

DİYARBAKIR

Dosso Dossi, adıyla bilinen Hikmet Eraslan Diyarbakır'da 18 Mayıs’ta planladığı dev konserin iptal edildiğini duyurdu.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da gözler son zamanların en büyük müzik festivaline çevrilmişken, ‘’Mr. Dosso Dossi” olarak bilinen Hikmet Eraslan sevenleriyle bir araya geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da gözler müzik festivaline çevrilmişken sosyal medyada ‘’Mr. Dosso Dossi” olarak bilinen Hikmet Eraslan festivali ne zaman?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yapılacak olan müzik festivaline birçok ünlü ismin katılması da beklenirken heyecanlı bekleyiş de sürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dosso Dossi rüzgarı esecek, lazer ve ışık şovları eşliğinde gerçekleşecek dev konsere pek çok ünlü sanatçı katılacak.