Ağrı Doğubayazıt doğumlu iş insanı Hikmet Eraslan (Dosso Dossi) 18 Mayıs’ta Diyarbakır Newroz Park’ta ücretsiz konser düzenleyeceğini duyurmuştu. Diyarbakır Büyükşehir ile anlaşmazlık yaşayan Dosso Dossi, konseri İstanbul Yenikapı’da düzenledi. Dosso Dossi konserinde ise Ayaz Erdoğan, Zara, Sefo, Murda, Burak Bulut/Kurtuluş Kuş, Mustafa Baran sahne aldı.

İSTANBUL’A TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Hikmet Eraslan, “Teşekkürler İstanbul! Etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. Bu muhteşem organizasyonda sizlerle birlikte olmak bizler için büyük bir mutluluktu. Gecemizi renklendirdiğiniz, coşku ve enerjinizle festivale katkıda bulunduğunuz için minnettarız. Bir sonraki etkinlikte tekrar buluşmayı dört gözle bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Diyarbakır’ın 50 yıllık şerbetçisi mesleği bırakıyor Diyarbakır’ın 50 yıllık şerbetçisi mesleği bırakıyor

NE OLMUŞTU?
Hikmet Eraslan (Dosso Dossi) geçtiğimiz aylarda Diyarbakır Newroz Park’ta 18 Mayıs’ta ücretsiz dev bir konser düzenleyeceğini duyurmuştu. 31 Mart seçimlerinden sonra DEM Partli Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmazlık yaşayan Dosso Dossi, konseri iptal ettiğini duyurmuş, daha sonra İstanbul’da yapılacağını açıkladı.

Muhabir: Fatih SURUÇ