• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Elazığspor Haberleri

Elazığspor haberleri ve güncel Elazığspor gelişmeleri, Elazığspor ile ilgili tüm video, Elazığspor fotoğrafları ve Elazığspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele etmekte olan Elazığspor’un dört futbolcusu kaydettiği gollerle siftah yaptılar.

AMEDSPOR

Türkiye A Milli Takımı’nda forma giyinen Amedspor’dan tek bir futbolcu var. İşte Milli Takım forması terletmiş Amedsporlu isim...

SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele etmekte olan Elazığspor, 31 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken Manchester City’nin 29 maçlık serisini geçti.

AMEDSPOR

Amedspor, Diyarbekirspor, Şanlıurfaspor, Vanspor, Muşspor, Iğdırspor, Batman Petrolspor, Elazığspor, Mardinspor ve bölgenin diğer takımlarının son durumları ne?

SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynayan Elazığspor, tam 31 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı, dünkü maçta aldığı galibiyetle serisini devam ettirdi.

MÜCADELE ARŞİV

Galatasaray bir zamanlar Diyarbakırspor’la karşılaşmak için kente gelmeye çalışmış ancak gelememiş. İşte sebebi…

SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, Elazığspor’a 2-0 kaybetti. 2 haftada 5 puan kaybeden Van ekibinde moraller düştü.

SPOR

Vanspor ile Elazığspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Maçı kadın ve 12 yaş altı çocukların ücretsiz izleyebileceği öğrenildi.

SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta aynı puanda olan Elazığspor ve Vanspor karşı karşıya gelecek. Elazığ ekibi Van deplasmanına...

SPOR

TFF 2. Lig’de mücadele eden Elazığspor, Nazillispor maçındaki olaylar sebebiyle PFDK’ya sevk edildi.

SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele etmekte olan Elazığspor ligin ikinci maçına çıktı, bir puanı aldı.

AMEDSPOR

Amedspor’da kupa kaldıran Serkan Odabaşoğlu’nun Elazığspor’a transfer olacağı belirtilmişti. Diyarbakır temsilcisi nikah tazeledi.

SPOR

Menemen FK’da forma terleten futbolcu Sedat Şahintürk ile kulübü arasındaki sözleşme feshedildi.

AMEDSPOR

Geçen sezon Amedspor’da kupa kaldıran ve şampiyonluk tadan orta saha futbolcusu Serkan Odabaşoğlu, Elazığspor’a transfer oldu.

SPOR

Elazığspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yeni sezona galibiyetle başlarken üç puanı da ilk haftadan hanesine yazdırmış oldu.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor ve teknik direktör Bülent Yenihayat, Amedspor’un futbolcusunu ısrarla istiyor.

SPOR

Elazığspor Kulübü, takımın altyapısını yeni futbolcuları kazandırmak için seçmelere başlandığını duyurdu.

AMEDSPOR

Yeni sezonun başlamasına saatler kala TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor'un ise maçlar için süresi devam ediyor.

SPOR

Bir dönemler Premier Lig takımı Fulham’da forma terleten sonrasında ise Süper Lig’e gelerek Beşiktaş’ta oynayan Kerim Frei Elazığspor’a geldi.

GÜNCEL

Elazığspor’un kulüp tarihinde en fazla gol kaydeden futbolcusu Semih Alınmış hayatını kaybetti. İşte detayları…

SPOR

Iğdırspor’un file bekçisi İsmet Yumakoğulları, TFF 2.Lig ekibi Elazığspor ile anlaşmaya vardı, kaleci kulübün kampına katıldı.

SPOR

TFF 2. Lig’de farklı gruplarda mücadele edecek olan ezeli rakipler Elazığspor ve Batman Petrolspor transferde de yarışmaya devam ediyor.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor, Amedspor’un file bekçisi Veysel Sapan’ı istedi, Ersun Yanal transfere onay vermedi.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor’un Diyarbakır ekibinden orta saha futbolcusu Serkan Odabaşoğlu’yla ilgilendiği iddia edildi.

SPOR

Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım'la Sportif Direktör Mehmet Deliorman kulübün transfer süreci için açıklama yaptı.

AMEDSPOR

Amedspor’un geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamladığı sezonda kulübün gol kralı olan Berk İsmail Ünsal’a talip var.

SPOR

TFF 3. Lig'den Play-Off'lara kalarak oradan 2. Lig'e çıkmayı başaran Elazığspor'da kadro değişimi sürüyor, son giden isim de belli oldu.

SPOR

Diyarbakır ekibinin de mücadele edeceği 2. Lig ve 3. Lig kura çekimleri yapıldı. İşte 2024-2025 sezonu için kura çekim sonuçları...

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’ın efsane kulübü ve Elazığspor, Diyarbakırspor ekibinin kaptanı için karşı karşıya gelmiş.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Amedspor’da, takımın en skorer ismi olan Berk İsmail Ünsal’a talip çıktı.

Resmi İlanlar