• USD 32,20
  • EUR 35,10
  • ALTIN 2.461,09
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.501

Elazığspor Haberleri

Elazığspor haberleri ve güncel Elazığspor gelişmeleri, Elazığspor ile ilgili tüm video, Elazığspor fotoğrafları ve Elazığspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

2023/24 sezonu Türk futboluna Güneydoğu Anadolu takımları damga vurmayı başardı, Amedspor'la beraber toplam beş takım üst lige çıkmayı başardı.

SPOR

TFF 3.Lig'de Batman Petrolspor'un gerisinde ikinci sırada ligi tamamlayan Elazığspor Play-Offlara kalınca adeta prim yağmaya başladı.

SPOR

TFF 3.Lig 2.Grup’un 30.haftasında karşı karşıya gelmesi beklenen Eynesil Belediyespor ve Elazığspor maçı öncesi Giresun ekibi sahaya çıkmama kararı almıştı.

SPOR

Sezon başından bu yana şampiyonluk için büyük mücadele veren Elazığspor, birinciliği Batman Petrolspor’a kaptırdı.

SPOR

TFF 3.Lig’te şampiyonluk mücadelesi vermekte olan Elazığspor, Batman Petrolspor’un iki puan gerisinde mücadele ederken rakibi sahaya çıkmama kararı aldı.

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında aldığı kritik galibiyet ile şampiyonluğa çok yaklaşan Amedspor’un ardından gözler Elazığspor ve Batman Petrolspor’da.

SPOR

Ligin son haftalarına doğru Hacettepe 1945 bugün sahasında Elazığspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Karşılaşma öncesindeyse dikkat çeken bir duyuru var.

SPOR

Batman Petrolspor, geçtiğimiz gün Sapanca Gençlikspor deplasmanında sahaya çıktı ve karşılaşma sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu.

SPOR

Elazığspor kamuoyuna açıklamalar yaptı, hakemlere yönelik tepkilerini dile getirdi. İşte Elazığspor’un açıklamaları…

GÜNCEL

Elazığspor takımı Pazarspor deplasmanından dönüşte otobüs şoförünün rahatsızlanması sonucu kulüp başkanı direksiyon başına geçti.