Forvet oyuncusu Sinan Akaydın, 2020/21 sezonunda Amedspor’un formasını terletmiş, Diyarbakır ekibinde çıktığı 32 maçta 20 gol kaydederek kulübün o sezonki en golcü ismi olmayı başarmıştı. Peki futbolcu şimdi ne yapıyor?

Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

SİNAN AKAYDIN ORDUSPOR’DA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

2023/24 sezonuna TFF 2.Lig Beyaz Grup takımı Karacabey Belediyespor’da başlayan Akaydın, devre arasında 3.Lig 1.Grup ekibi 52 Orduspor’a transfer oldu. Futbolcu burada çıktığı 14 maçta 8 gol kaydederek takımının en golcü ismi olmayı başardı ve Orduspor’un Play-Off’lara kalmasında büyük emek sarf etti.

30 yaşındaki futbolcu, Ordu ekibinde gösterdiği performansı ile beğenileri kazanırken 3.Lig’de takımının Play-Off’lara çıkmasında büyük emek gösterdi. Orduspor, Play-Off’larda 1.Tur, 2.Tur ve 3.Turda rakiplerini eleyerek finale kalmayı başardı.

Finalde Elazığspor’la karşılaşan Orduspor, İstanbul’da oynanan karşılaşmada 3/0’lık mağlubiyet alıp ligde kalırken Elazığspor’da şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başardı.

Maça ilk 11’de başlayan Akaydın ise etkili bir performans sergileyemedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER