• USD 32,27
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.402,21
  • BİST100 10.259
  • BTC 62.024

Gazi Yaşargil Haberleri

Gazi Yaşargil haberleri ve güncel Gazi Yaşargil gelişmeleri, Gazi Yaşargil ile ilgili tüm video, Gazi Yaşargil fotoğrafları ve Gazi Yaşargil haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil bazı şehirleri birkaç gündür Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşımının etkisi altında bulunurken, Gazi Yaşargil Hastanesinden uyarı geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yenidoğan bebeklerin kimlik işlemleri yapılıyor.

YAŞAM

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi’nde Uzman Dr. Erkan Erdur, kanser tedavisinde uygulanan kemoterapi tedavisi hakkında önemli açıklamalrda bulundu.

DİYARBAKIR

Şırnak Silopi’de rahatsızlanan 91 yaşındaki hasta kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp’ta evinde kalp krizi geçiren Sakine Tuncer, ambulans helikopterle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Kardiyak MR sayesinde hastalara girişimsel işleme gerek kalmadan hastalığın teşhisinde zaman kaybının önlendiği belirtildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Gerontolog Dilan Karadağ, Türkiye'deki yaşlı nüfusuna dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.

DİYARBAKIR

Başhekim dayanmayan hastane olarak anılan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sorunlar her geçen gün çığ gibi artarak büyüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil bölge illere de hizmet veren Gazi Yaşargil Hastanesinde bir yılda binlerce kişi ameliyat oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hastalığının yeri tespit edilemeyip Ankara ve İstanbul’a giden hastalar artık Kolin PET yöntemiyle şifa bulacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da sağlığın yükünü hafifletecek Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapımı devam eden ek hizmet binasında çalışma sürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapımı devam eden ek hizmet binasına ilişkin açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlıklı Yaş Alma Mekezi (YAŞAM) kuruldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) polikliniği hasta kabulüne devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2023 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı tarafından 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapıldı. Bölgeden...

DİYARBAKIR

SES Diyarbakır Şubesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fayanstan başlayıp asma tavana kadar duvar örülerek yapılan odalara tepki göstererek,...