• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Hastane Haberleri

Hastane haberleri ve güncel Hastane gelişmeleri, Hastane ile ilgili tüm video, Hastane fotoğrafları ve Hastane haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Bakanı Mahinur Göktaş, Batman Kozluk’ta ipte asılı bulunan ancak istismara uğradığı iddia edilen Şeyme S.(8) hakkında açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Yenidoğan bebek çetesi Türkiye gündeminde yer alırken, Avcılar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fetin Rüştü Yıldız’ın Diyarbakır’da da görev aldığı oraya...

GÜNCEL

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Uzun zamandır sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören ünlü sanatçı...

SON DAKİKA

İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan örgütün liderlerinden Fırat Sarı’nın ifadesi ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Bakırköy'de hastane randevusu için gelen Berivan Önala, eşi Erhan Önala ile hastane bahçesinde tartışmaya başladı. Ardından ise kan aktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göğüs kafesi açılmadan iki akciğer arasındaki kitle başarılı bir şekilde çıkarıldı.

YAŞAM

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü tarafından; Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde inşa edilen 8 yataklı Acil Yoğun Bakım...

SON DAKİKA

Diyarbakır’da yaşamını yitiren hastanın yakınları tarafından darp edilen 4 personelin şikayeti üzerine 4 kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da iddialara göre hastaneye sağlam bir şekilde giren yaşlı bir hastanın yüzünde meydana gelen büyük yara izleri tepki topladı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, yerel medya mensuplarıyla biraraya geldi, Diyarbakır’a yeni bir hastane yapımı için çalışmalara başlatıldığını...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın kırsal Hani ilçesinde hizmet verecek ve yapımına kısa bir süre önce başlanılan 35 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatı yapım...

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Siirt’teki hastanede Türkçe bilmediği gerekçe gösterilerek muayene edilmeyen hastayı Meclis’e taşıdı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan İbni Sina İlkokulu’nda yedikleri pastadan dolayı 15 öğrenci zehirlenme sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi kampüsünde inşa edilecek Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

SON DAKİKA

Tekirdağ’da şiddet gördüğü iddiasıyla hastaneye götürülen S.D. (2) adlı kız bebeğin, cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ndeki görüntüler vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken gerçek ortaya çıktı.

SON DAKİKA

İstanbul’da burnundaki etten dolayı ameliyat olmak isteyen Heval Pekgöz, iddiaya göre hastanenin ihmalkarlığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...

GÜNCEL

Bingöl’de geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve 269 adet sismik izolatörün kullanıldığı 500 yataklı devlet hastanesinin inşa süreci devam ediyor.

DİYARBAKIR

Amed Sağlık Platformu, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ilişkin açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, SMA hastalarına tedavi veren bir merkez olarak hizmet vermeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Urfa'dan Diyarbakır’a tedavi olmaya gelen 17 yaşındaki Meryem Akkurt, yıllardır tanısı konulamayan hastalığından kurtuldu, doya doya su içti.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin çalışma alanında kamera takılması davası sonuçlandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Hastanede devam eden bıçaklı ve palalı kavgada da...

SON DAKİKA

Ünlü sunucu-spiker Reha Muhtar, evinde yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Muhtar, yoğun bakıma alındı. Bu son dakika gelişmesinin...

DİYARBAKIR

Adana’dan Diyarbakır’a özel bir hastaneye karın ağrısı şikayeti ile gelen ve 20 yıldır çocuk sahibi olma hayali kuran kadının karnından...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik Devlet Hastanesi'nde, yeni doğan bebeklerden kan alınmasına ihtiyaç duyulmadan Transkütan Bilirubinmetre cihazı ile sarılık testi yapılmaya başlandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik ilçesine yapılan 50 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar tamamlandı, hizmet başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisi bünyesinde Yoğun Bakım Ünitesi açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, 50 yataklı Çermik Devlet Hastanesi’nin hizmete başladığını duyurdu.

Resmi İlanlar