• USD 32,26
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.400,79
  • BİST100 10.244
  • BTC 61.887

Hastane Haberleri

Hastane haberleri ve güncel Hastane gelişmeleri, Hastane ile ilgili tüm video, Hastane fotoğrafları ve Hastane haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Murat Acar, polen alerjisi uyarısında bulundu.

GÜNCEL

Tarlada soğan başağı toplamaya giden yaşlı kadın, başıboş sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayıp can verdi, olay Adana’da yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde konik ışınlı bilgisayarlı tomografi çekimleri başladı. Cihazın hizmet vermeye başlamasıyla, tedavilerin daha etkili şekilde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde dev bir sağlık merkezi kuruluyor. Merkez içerisinde birçok sağlık alanı olacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde yeni yapılacak hastanenin inşaat çalışmaları başladı. Hani ilçesi modern sağlık kurumuna yakın zamanda kavuşacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde 60 yataklı yeni devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane 30 poliklinikle hizmet verecek.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi önünde hasta yakınları arasında bıçaklı kavga çıktı. Meydana gelen bıçaklı kavgada 4 kişi yaralanırken, bazı şüpheliler...

GÜNCEL

Elazığ’da 65 yaşındaki bir berber, kavga eden iki grubu ayırmaya çalıştı başına öyle bir şey geldi ki! Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yenidoğan bebeklerin kimlik işlemleri yapılıyor.

GÜNCEL

Bitlis’te Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Mediha Kübra Ceylan tarafından bölgede ilk olan kapalı yöntemle tüp açma operasyonu gerçekleştirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da her gün binlerce kişiyi ağırlayan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde, 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmet vermeye başladı.

GÜNCEL

Adıyaman'ın merkez mahallelerinden birinde 15 yaşındaki genç bir kız hayatına son verdi. İşte detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde çalışan personeller temizlik seferberliği başlattı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularıyla ilgili yeni bir uygulamaya gidileceğini duyurarak, yeni önlemlerin yolda olduğunu duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Hekimi Doç. Dr. Ferhat Işık, Kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki köpek iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

SON DAKİKA

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3 kişi, cin çarpma iddiası ile toplum sağlığı merkezine başvurdu. Şahıslar, hastaneye sevk edilmeyi reddetti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye eş başkanları, çocukların eğlenmek amacıyla kullandığı torpiller nedeniyle çok sayıda yaralanma olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA

Kocaeli’ndeki bir hastanede 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, 52 hastanın başka bir hastaneye nakillerinin verilmesine neden oldu.

GÜNCEL

Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun testlerinde kızamık görülmesi üzerine hastanede kızamık alarmı verildi, bahçede triaj çadırı...

SON DAKİKA

Batman’da, talasemi hastası olan belirli aralıklarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kan verilen Furkan İçyar yanlış kan verilmesi sonrası baygınlık...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniği bünyesinde uyku laboratuvarı açıldı.

GÜNCEL

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hastaya yanlış kan verilmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. işte detaylar…

BAĞLAR

Diyarbakır’da iki grup arasında sokak arasında çıkan kavgada yaralanan 2 kişi aynı hastaneye götürülünce ortalık savaş alanına döndü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır SES Şubesi, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına tehdit ve baskıyla Sağlık-Sen’e üye yapılmak istenildiğini açıkladı.

SON DAKİKA

İstanbul’da seçim akşamı havaya ateş açtığı için polisler tarafından evinde gözaltına alınan Serhat Kahyaoğlu, hastanede hayatını kaybetti. Savcılık soruşturma başlattı.

YAŞAM

İstanbul Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart'ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır, taburcu edildi.

DİYARBAKIR

Elazığ’da 24 haftalık prematüre bebek dünyaya getiren Ülken Karaman'ın çocuğu, göz tedavisi için Diyarbakır’da “kök hücre” tedavisiyle hayata tutundu.

YAŞAM

İstanbul'da yaşadığı evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakımdan çıkarıldı... İşte Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle İlçe Kaymakamı Kadir Yurdagül, 6 Ekim 2023 tarihinde yapılan yeni 60 yataklı Dicle Devlet Hastanesinin yapımına yakında başlanılacağı...