• USD 32,42
  • EUR 34,91
  • ALTIN 2.397,26
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.200

Hava durumu Haberleri

hava durumu haberleri ve güncel hava durumu gelişmeleri, hava durumu ile ilgili tüm video, hava durumu fotoğrafları ve hava durumu haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin uzmanı Kerem Ökten, Diyarbakır Urfa Antep Elazığ Bingöl Tunceli dahil birçok il için bıkacaksınız dedi uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bugün itibari ile nisan yağmurları başladı. Öğlen saatlerinde kuvvetli yağış ve dolu etkili oldu. Sabah saatlerinde ise şehrin 4...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Çüngüş hava durumu merak ediliyordu.

DİYARBAKIR

Havaların birden ısındığı Diyarbakır’da İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Aydın, uyarılarda bulundu.

YAŞAM

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da hava sıcaklığının birden yükselmesiyle çocuklar, merkez Sur ilçesindeki Anzele Parkı'ndaki süs havuzuna girdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak? Meteorolojik veriler yayınlanırken uzmanlardan da açıklamalar geliyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji, Diyarbakır dahil 6 ili uyararak, hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece artacağını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Urfa Van Erzurum Malatya Kars Antep'te hava durumu nasıl? Çığ uyarıları yapıldı, yağışlar açıklandı. İşte il il hava durumu...

AMEDSPOR

Diyarbakır'da bugün Amedspor heyecanı yaşanırken hava durumu da merak edildi. Diyarbakır'da bugün yağış mı geliyor? İşte yanıtı...

GÜNCEL

Meteorolojik kaynaklar hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken yüzbinlerce Diyarbakırlı'nın da yaşadığı İstanbul'da hava bugün tamamen yağışlı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü duyurdu. Diyarbakır Batman Urfa Mardin'de vatandaşları 19 Nisan Cuma günü nasıl bir hava durumu bekliyor olacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Peki Diyarbakır Batman Mardin Urfa’da hava durumu bugün nasıl olacak?

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı yurt genelinde hava durumu tahminlerini yayınladı, doğuya yağış uyarısında bulundu. Diyarbakır’da yağış var mı?

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin raporları yayınlanmaya devam ederken uzman isimden de uyarılar geliyor. Peki bölgede hava durumu nasıl?

YAŞAM

Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin...

DİYARBAKIR

Güneydoğu Anadolu illeri Cuma günü sabahı için uyarıyı aldı, meteoroloji nasıl bir hava durumu yaşanacağını duyurdu. İşte detayları...

YAŞAM

İç kesimlerde 2-4 derece artacak hava sıcaklığı ile ilgili diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmazken, yurt genelinde havanın mevsim normalleri...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin'e meteorolojiden uyarılar geldi, yağışların Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğu illerinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bugün nasıl bir hava bekleniyor? Meteoroloji hava durum tahminlerini günlük olarak yayınlarken bu kez uyarı meteorolojik kaynaktan geldi.

DİYARBAKIR

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Diyarbakır’da 31 mart yerel seçimlerde hava nasıl olacak? Çöl tozları etkileyecek mi?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da geceden başlayan ve sabah saatlerinde de etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır’ın kuzeydoğusu Kulp, Lice ilçelerine karla karışık yağmur, yüksekleri kuvvetli ve yer yer yoğun kar uyarısı yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan ve Kulp’ta vatandaşlar baharın tadını çıkarırken beklenmedik kar yağışıyla karşılaştı. İlkbaharda yaşanan hava değişimi ise şaşırttı.

GÜNCEL

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 200 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların ulaşıma açılması için yoğun mesaiye...

GÜNCEL

Hakkari Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Siirt'te, 'Işık Hadisesi' denilen ve İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 260 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah...

DİYARBAKIR

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından Diyarbakır’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. İşte ayrıntılar...