• USD 32,27
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.502,38
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.201

Hazro Haberleri

Hazro haberleri ve güncel Hazro gelişmeleri, Hazro ile ilgili tüm video, Hazro fotoğrafları ve Hazro haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde etkisini hissettiren dolu ve sağanak yağışlar birçok araziyi etkiledi. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ve Sur ilçelerinin yanı sıra Hazro ilçesi de arefe günü yaşanacak olan planlı kesintilerden etkilenecek.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır için uyarılarda bulundu, Pazar gününe dikkat çekti.

POLİTİKA

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinden kazandığı Çermik, Çüngüş, Eğil ve Hazro Belediye başkanlarını tebrik edildi.

HAZRO

DEM Parti, Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde geçersiz sayılan 904 oy ve 793 "taşımalı" seçmene ilişkin itiraz başvurusunda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 14 ilçede DEM Parti önde olduğu görülürken, AK Parti 2, Yeniden Refah 1 ilçede önde. İşte Diyarbakır ilçe sonuçları…

HAZRO

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde petrol arama sahasındaki boru hattından sızan ham petrol ile ilgili TPAO’dan yazılı açıklama yapıldı.

HAZRO

Diyarbakır'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) ait petrol arama sahasındaki boru hattından sızan ham petrol, Kamışlı Çayı’na aktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın üç ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintilerini DEDAŞ duyurdu. Peki hangi ilçe ve mahallelerde kesintiler yaşanacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın dokuz ilçesine ve mahallelerine DEDAŞ’tan uyarılar geldi. İşte Diyarbakır’ın uyarı alan ilçe ve mahalleleri…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hafta sonu vatandaşları elektrik kesintileri bekliyor. Peki elektrik kesintileri nerelerde, saat kaçta yaşanacak?

DİYARBAKIR

TOKİ’nin Diyarbakır’da yaptığı TOKİ deprem konutlarında son durumu ne? Kura çekimi ne zaman? TOKİ Diyarbakır’ın hangi ilçesinde konut yapıyor?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Urfa Adıyaman illerinin öyle ilçeleri var ki Türkiye’nin en az gelişmiş ilçeleri arasında yer aldılar. İşte ilçeler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı olayda 1’i ağır 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

TOKİ Diyarbakır’da projesini tamamladığı yeni konutlar için çalışmalara başladı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde düğün salonu bulunmamasından dolayı vatandaş il merkezine gitmek zorunda kalıyordu. Yapımına başlanmıştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Hazro Kaymakamlığı, ilçede lisede okuyan bazı öğrencileri “Hazro Kültür Yolu” projesi kapsamında Şanlıurfa ve Gaziantep’e geziye gönderdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'a 72 kilometre uzaklıkta olan Hazro, Diyarbakır’ın 17 ilçesinden biridir. 16 bin 709 nüfusu barındıran Hazro’nun yine Diyarbakır’ın başka bir...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde sağanakla çöken mıcırlı yolda zırhlı polis aracı, devrildi. Araçta hasar oluştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yağış sonrası yollar çamur ve mıcırlarla kaplandı. DEDAŞ’ın elektrik çalışmaları sırasında kazdığı yerlere dökülen mıcırlar, yağış sonrası...