• USD 32,22
  • EUR 34,79
  • ALTIN 2.403,48
  • BİST100 10.268
  • BTC 61.499

Helikopter Haberleri

helikopter haberleri ve güncel helikopter gelişmeleri, helikopter ile ilgili tüm video, helikopter fotoğrafları ve helikopter haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır Çüngüş’te geçirdiği trafik kazasında kalça kemiği kırılan Tuncay Balpetek, ambulans helikopterle il merkezindeki bir hastaneye sevk edildi.

SON DAKİKA

Batman’da pancar toplamaya giderken yılanın ısırdığı genç için yakınları, Diyarbakır'dan gönderilen helikopterin yerlerini tespit etmeleri için ateş yaktı.

SON DAKİKA

Batman'da pancar toplarken yılanın soktuğu genç, Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığın bağlı helikopter sevk edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp’ta evinde kalp krizi geçiren Sakine Tuncer, ambulans helikopterle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter 15 yıl önce düştü. Ancak soruşturma ve dava hala sürüyor. Peki, o günden bugüne neler yaşandı?

DİYARBAKIR

Şırnak Silopi’de kalp rahatsızlığı yaşayan hasta, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Şırnak Cizre'de solunum yetmezliği yaşayan 12 yaşındaki bir çocuk, ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

GÜNCEL

Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğrayarak düştü. Kazada 2 polis şehit oldu. İşte ayrıntılar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da solunum sıkıntısı çeken 16 yaşındaki çocuk, helikopterle hastaneye ulaştırıldı. Detayları haberimizde…

GÜNCEL

Şırnak’ın Uludere ilçesinde 82 yaşındaki Ahmet Seven, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.