• USD 32,24
  • EUR 35,11
  • ALTIN 2.513,54
  • BİST100 10.740
  • BTC 69.400

İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasında sahasında West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek sezonu şampiyon tamamladı.

YAŞAM

1924 model Bean marka klasik otomobille dünya turuna çıkan yaşlı çiftin son durağı Türkiye oldu. Peki Türkiye’de nereye geldiler?

SPOR

İngiltere Premier Lig’in köklü takımlarından Arsenal formasını da terletmiş olan Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

GÜNCEL

Dünya tarihinde kehanet denince akıllara gelen ilk isimler arasında yer alan Baba Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri de gerçekleşmeye başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın efsane kulübü Diyarbakırspor İngiltere ekibi Nottingham Forest’in gerisinde ikinci sırada yerini almayı başarmıştı.

DİYARBAKIR

Yeni yılda ehliyet ücretlerine gelecek zam tarifesinden kurtulmak için Diyarbakır’da vatandaşlar ehliyet kurs merkezlerine başvurularını yapmış, hatta birçok kurs yerinde...

GÜNCEL

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Premier Lig kar ve sürdürülebilirlik kurallarının ihlal edildiği gereçkesiyle 10 puan silme cezası aldı.