• USD 32,28
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.445,99
  • BİST100 10.173
  • BTC 61.700

Ispartaspor Haberleri

Ispartaspor haberleri ve güncel Ispartaspor gelişmeleri, Ispartaspor ile ilgili tüm video, Ispartaspor fotoğrafları ve Ispartaspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Diyarbakır kulübü Amedspor geçtiğimiz haftalarda Ispartaspor karşılaşmasına deplasmanda çıkmış ve üç puan almayı başarmıştı.

AMEDSPOR

TFF, Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un deplasmanda karşılaştığı Ispartaspor’u ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Ispartaspor karşısında çıktığı deplasmanda ilk yarıya 2-0’lık üstünlükle girdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Ispartaspor deplasmanında üç puan alarak şampiyonluk yolunda rakibi Iğdır’la puan farkını dörde çıkardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor Ispartaspor deplasmanında sahaya çıkmadan önce taraftarlara bir jest yaptı. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün deplasmanda Ispartaspor’a konuk olurken karşılaşmanın kadrosu da belli oldu.

AMEDSPOR

Geçen hafta bir kez daha zirveyi ele geçiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Ispartaspor maçında hata yapmadan yoluna devam etmek istiyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a Ispartaspor maçı için taraftar yasağı getirilirken Ispartaspor’dan yapılan açıklama tepki çekmişti.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un deplasmanda oynayacağı Ispartaspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda konuk olacağı Ispartaspor maçı öncesinde hem taraftar yasağı hem de Diyarbakır’a yasak geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bu hafta deplasmanda Ispartaspor karşılaşmasına çıkmak için hazırlıklarını sürdürürken kulübe taraftar yasağı geldi.