2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, yarın (6 Mart) saat: 14.00’da deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Amedspor, Burdur’da hazırlıklarını tamamladı, maç sabahı Isparta’ya geçecek.

Amedspor Futbolcuları Uşakspor

AMEDSPOR’DA HEDEF 3 PUAN
Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan, 2024 yılında yenilgiyle tanışmayan ve ortaya koyduğu etkili performansla şampiyonluk için büyük umut veren Amedspor, sezonun en önemli deplasman maçlarından birine çıkacak. 56 puanla lider durumda olan Amedspor, 46 puanla Play-Off potasında yer alan Ispartaspor ile kozlarını paylaşacak. Takımda moraller yüksek, hedef 3 puan ve zirveyi koruyarak son 9 haftaya en büyük şampiyon adayı olarak girmek.

İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı

Amedspor Uşak

AMEDSPOR’DA TEK EKSİK OKTAY AYDIN
Maç için Burdur’da kampa giren Amedspor, maç sabahı komşu şehir Isparta’ya geçecek. Takımdaki tek eksik kart cezalısı Oktay Aydın. Isparta Atatürk Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy düdük çalacak.

Amedspor 600 Fotoğraf

Amedspor, bu maçın ardında 10 Mart Pazar günü saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’la puan mücadelesine çıkacak.

Kaynak: Haber Merkezi