• USD 32,28
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.475,10
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.945

Karayolu Haberleri

Karayolu haberleri ve güncel Karayolu gelişmeleri, Karayolu ile ilgili tüm video, Karayolu fotoğrafları ve Karayolu haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Adıyaman’ın Kahta  karayolu Havalimanı Kavşağında meydana gelen kazada üç aylık çift hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Hakkari’nin Şemdinli Derecik karayoluna bir kaya düştü seyir halindeki taksici Cafer Atalay son anda kurtulmayı başardı.

YAŞAM

Türkiye’de en fazla aracın geçtiği karayolu belli olurken Fatih Sultan Mehmet Köprüsü en fazla geçişin yaşandığı yol oldu.

YAŞAM

Adıyaman ve Urfa karayolu üzerinde Kuyulu köyü sınırları içerisinde bulunan Turuş Kaya Mezarları’ndaki çalışmaya 1999 yılında ara verilmişti.

DİYARBAKIR

Dünya tarihinde önemli bir kent olan Diyarbakır, tarihiyle turistleri çekerken dünyanın en iyi korunmuş Roma garnizonu da Diyarbakır’daydı.

GÜNCEL

Van’ın Erciş ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’a 22 yıllık süre içerisinde yapılan yatırımları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İşte Diyarbakır’a yapılanlar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’a yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu gelecek, Bismil ve Batman karayolu açılacak. İşte detayları…

GÜNCEL

Tunceli’nin son günlerde sık sık gündeme gelen Erzincan karayolu tehlike saçmaya devam ediyor. Dağlardan kopan kayalar yola düşüyor.

GÜNCEL

Urfa’nın Siverek ilçesinde öğleden sonra aniden başlayan dolu yağışı beraberinde kazaları da getirdi. İşte ayrıntıları…

GÜNCEL

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde bulunan bir evde yaşanan ilginç kazalar duyanları ve görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. İşte ayrıntılar…

GÜNCEL

Mardin’in Ömerli Midyat karayolu üzerinde bir kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaşanan kazada üç kişi yaralandı.

GÜNCEL

Araç kullananlar için büyük tehlike oluşturan bu viraj birçok yaşanan kaza, ölüm ve yaralanmalarla biliniyor Erzurum’un Oltu ilçesinde bulunuyor.

GÜNCEL

Batman Siirt kara yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet ve bir minibüs çarpıştı, 15 kişi de yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Elazığ karayolunda zincirleme kaza meydana gelirken beş kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Van’ın Gevaş ilçesinde Van Bitlis karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralı sayısı 27’ye yükseldi.

GÜNCEL

Artvin Erzurum karayolunda meydana gelen heyelan sonrası yamaçtaki kayaların bir kısmı askıda kaldı güvenlik sebebiyle temizlemeye başlandı.