Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli açılış ve temaslarda bulunmak üzere yarın (5 Mart) Diyarbakır’a geliyor. Sabah havayoluyla Diyarbakır’a gelecek olan bakan Oraloğlu ilk olarak, Diyarbakır, Bismil ve Batman Yolunun açılış törenine katılacak.

DİYARBAKIR, BİSMİL VE BATMAN YOLU AÇILIYOR
Havayoluyla Diyarbakır’a gelecek olan Bakan Uraloğlu, AK Parti Diyarbakır ve Batman Milletvekilleri ile, İki İlin Valileri başta olmak üzere, ilk olarak Diyarbakır, Bismil ve Batman yolunun açılış törenine katılacak. Sabah saat 11.00’de yapılacak açılış sonrasında Bakan Uraloğlu, İl Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret edecek. Vali Su’dan kentle ilgili brifing alacak olan Bakan daha sonra, İl Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirecek.

DİYARBAKIR İŞ DÜNYASIYLA BULUŞACAK
Bekan Uraloğlu öğleden sonra da, İş Dünyası Temsilcileriyle bir araya gelip, istişare toplantısı gerçekleştirecek. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret edip, İl Başkanı Av. Raşit Ocak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden’le görüşecek olan Bakan Uraloğlu, burada partililere hitap edecek.

Diyarbakır’da herkes hazır olsun! Resmen yeri titretecek Diyarbakır’da herkes hazır olsun! Resmen yeri titretecek

AK Parti ziyareti sonrasında esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Bakan Uraloğlu, 15 Temmuz Şehitler Parkında, Gençlik Buluşmasına katılacak.

Kaynak: Haber Merkezi