• USD 32,36
  • EUR 34,86
  • ALTIN 2.399,54
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Batman Haberleri

Batman haberleri ve güncel Batman gelişmeleri, Batman ile ilgili tüm video, Batman fotoğrafları ve Batman haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Urfa ve Güneydoğu Anadolu illeri için uyarı geldi, gök gürültülü küçük dolu riski duyuruldu.

SPOR

Batman’da düzenlenen İller Arası Karate Turnuvası’nda Diyarbakırlı karateciler 9 madalyayla döndüler.

SON DAKİKA

Batman’da yaralı halde bulunan kızıl akbaba, tedavi için sevk edildiği Diyarbakır Dicle Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamını yitirdi.

YAŞAM

Diyarbakır Batman Mardin Urfa'ya Cumartesi uyarısı geldi, etkisini hissettireceği duyuruldu. İşte Cumartesi beklenen hava durumu...

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ile Batman’ın Kozluk ilçesinde etkili olan sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle ekili tarım arazileri zarar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak’ın çevreleri ve Urfa’nın doğusunda 7 Mayıs için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarını yayınlarken uzman isimlerden de açıklamalar geliyor Diyarbakır Batman Mardin Şırnak’ı yağış bekliyor.

GÜNCEL

Batman’da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla oturma eylemi düzenlendi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken son uydu görüntüleri de yayınlandı Diyarbakır oldukça bulutlu. Ayrıntılar haberde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak için sert uyarı yapıldı, ani su baskınları, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için dikkat çağrısı...

POLİTİKA

Batman'da 31 yerel seçimlerinde DEM Partinin yönetimine geçen Batman Belediyesinde Gülistan Sönük ile birlikte görev yapacak olan eş başkan Ferah...

GÜNCEL

Batman'da kaymakamlık koordinesinde, bölgedeki kan davalarında husumetli ailelerin barıştırılması amacıyla barış heyeti kuruldu.

GÜNCEL

Batman Kozluk’ta yüksek dağlar arasında bulunan Garzan Çayında yöresel yöntemler ile yapılan sallarla muhteşem doğa arasında çay üzerinde tur düzenlendi.

GÜNCEL

Batman'da bir öğretmen boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı.

YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

DİYARBAKIR

Bu yıl Diyarbakır’da 1 Mayıs İşçi Bayramı düzenlenmedi, Diyarbakırlılar Batman'da düzenlenen mitinge katılarak işçi ve emekçilerin oluşturduğu kortejde yürüdü.

SON DAKİKA

Batman’da aralarında miras nedeniyle husumet bulunan tartıştığı yeğeni av tüfeğiyle ayağından vurarak yaraladı.

DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi’nde Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, toz taşınımı etkisi altında olan Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman için uyarıda bulundu.

SON DAKİKA

Batman’da pancar toplamaya giderken yılanın ısırdığı genç için yakınları, Diyarbakır'dan gönderilen helikopterin yerlerini tespit etmeleri için ateş yaktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin’de yaşanacak olan elektrik kesintileri için DEDAŞ uyarılarını yaptı nerelerde kesinti yaşanacağını duyurdu.

SON DAKİKA

Batman'da pancar toplarken yılanın soktuğu genç, Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığın bağlı helikopter sevk edildi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ve Batman’ın iki şampiyonluk adayı kulüpleri bu hafta Manisa ekipleriyle karşı karşıla gelecekti. İlk maçta bugün itibariyle oynandı.

EKONOMİ

Diyarbakır ve Batman’ın yüksek dağlarında yetişen ve halk arasında Zuzax olarak bilinen zuzubak otunun kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.

DİYARBAKIR

Batman ve Van'da bölgesel 1 Mayıs kutlamaları yapılacak. Diyarbakır'daki sendika temsilcilerinden ise çağrısı yapıldı.

DİYARBAKIR

Bir dönemler uzunca bir süre Diyarbakır uçak seferlerinin iptal edilmesi konuşulurken sebebi ise bakın ne olmuş.

DİYARBAKIR

Batman Silvan sulama kanalı için Belediyeden duyuru geldi. Belediye vatandaşları uyaran açıklama yaptı.

SON DAKİKA

Batman'da, DEM Parti İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı.

SPOR

TFF 3.Lig’te şampiyonluk mücadelesi vermekte olan Elazığspor, Batman Petrolspor’un iki puan gerisinde mücadele ederken rakibi sahaya çıkmama kararı aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü bugün yaşanacak hava durumunu açıkladı. İşte Diyarbakır Mardin Urfa Batman hava durumları...