• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.810

Kaymakam Haberleri

Kaymakam haberleri ve güncel Kaymakam gelişmeleri, Kaymakam ile ilgili tüm video, Kaymakam fotoğrafları ve Kaymakam haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Engelliler Haftası münasebetiyle Diyarbakır Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki 23 Nisan kutlamalarında Kulp Belediye başkan vekilinin kaymakamla tartışma yaşadığı iddia edilmişti, açıklama geldi.

GÜNCEL

Şırnak'ın Cizre ilçesine ilk kadın kaymakam olarak atanan Nazlı Demir, yaptığı çalışmalarla halkın gönlünü kazandı.

GÜNCEL

Mardin'de öğrencileri üniversite sınavına hazırlamak için düzenlenen eğitim kampında öğrencilerin moral bulması için halay çekildi, metrelerce uzunlukta olan halayın başına...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, 8'inci sınıf öğrencileri ile birlikte halı saha maçı yaptı. İşte detayları…

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı binasında iki aile arasında çıkan tartışma, Kaymakam Burak Akeller'in müdahalesiyle sona erdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'daki kaymakam-imam olayının yankıları devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detayları…

DİYARBAKIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki imamı darp ettiği iddia edilen Kulp Kaymakamı'na destek vererek, "Alnından öpüyorum" dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'daki kaymakam-imam olayında yeni bir gelişme yaşandı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp kaymakamının bir imamı darp ettiği iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Memur-Sen İl Başkanlığı Kulp'ta kaymakam tarafından darp edildiği iddia edilen imamı destek ziyaretinde bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in, cuma namazı için gittiği camide imam M.K.'yı mikrofonla darp ettiği iddia edildi. Kaymakamdan açıklama geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Kulp kaymakamının bir imamı darp ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Detayalar haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Yılın İdarecisi" ödülüne layık görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşların yanı sıra okulları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Kaymakamı Vahit Yılmaz, Suffe Kur'an kursunu ziyaret ederek öğrenci ve hocalarıyla bir araya geldi.

GÜNCEL

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yediği döneri beğenmeyip hesap ödemeden restorandan ayrılan Kaymakam Hacı Kerim Meral, kendisine kumpas kurulduğunu belirterek ''Korumalarımı gönderip...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman’ın babası Kasım Karaman vefat etti.

GÜNCEL

Artvin'in Yusufeli ilçesinde 2 misafiriyle girdiği restoranda yemeği beğenmeyerek hesap ödemeyen Kaymakam Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma...