Kenger
Kenger haberleri
Kenger haberleri ve güncel Kenger gelişmeleri, Kenger ile ilgili tüm video, Kenger fotoğrafları ve Kenger haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde
Baharın gelişiyle birlikte Siirt’in yüksek kesimlerinde yetişen kenger otu, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kengerin kilosu ise 100 liradan satılıyor.
Diyarbakır’da yazın ayrı, kışında derin dondurucularda stoklanarak tüketilen baharın müjdecisi kenger tezgâhlarda yerini aldı.
Diyarbakır Karacadağ eteklerinde kış için bahar ayından buzluklara atılan kengerler sofralarda yerini almaya başladı. İşte kengerden yapılacan Diyarbakır usulü yumurtalı...
Diyarbakır Kengerli Bulgur Pilavı; kenger, pilavlık bulgur ve sadeyağ kullanılarak üretilen bir çeşit pilavdır. Diyarbakır’ın coğrafi işaretli bu lezzeti, ilkbahar...
Baharın gelişiyle birlikte Siirt’in yüksek kesimlerinde yetişen kenger otu, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kengerin kilosu ise 100 liradan satılıyor.
Diyarbakır’da yazın ayrı, kışında derin dondurucularda stoklanarak tüketilen baharın müjdecisi kenger tezgâhlarda yerini aldı.
Diyarbakır Karacadağ eteklerinde kış için bahar ayından buzluklara atılan kengerler sofralarda yerini almaya başladı. İşte kengerden yapılacan Diyarbakır usulü yumurtalı...
Diyarbakır Kengerli Bulgur Pilavı; kenger, pilavlık bulgur ve sadeyağ kullanılarak üretilen bir çeşit pilavdır. Diyarbakır’ın coğrafi işaretli bu lezzeti, ilkbahar...
Baharın gelişiyle birlikte Siirt’in yüksek kesimlerinde yetişen kenger otu, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kengerin kilosu ise 100 liradan satılıyor.
Diyarbakır’da yazın ayrı, kışında derin dondurucularda stoklanarak tüketilen baharın müjdecisi kenger tezgâhlarda yerini aldı.
Diyarbakır Karacadağ eteklerinde kış için bahar ayından buzluklara atılan kengerler sofralarda yerini almaya başladı. İşte kengerden yapılacan Diyarbakır usulü yumurtalı...
Diyarbakır Kengerli Bulgur Pilavı; kenger, pilavlık bulgur ve sadeyağ kullanılarak üretilen bir çeşit pilavdır. Diyarbakır’ın coğrafi işaretli bu lezzeti, ilkbahar...
Baharın gelişiyle birlikte Siirt’in yüksek kesimlerinde yetişen kenger otu, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kengerin kilosu ise 100 liradan satılıyor.
Diyarbakır’da yazın ayrı, kışında derin dondurucularda stoklanarak tüketilen baharın müjdecisi kenger tezgâhlarda yerini aldı.
Diyarbakır Karacadağ eteklerinde kış için bahar ayından buzluklara atılan kengerler sofralarda yerini almaya başladı. İşte kengerden yapılacan Diyarbakır usulü yumurtalı...
Diyarbakır Kengerli Bulgur Pilavı; kenger, pilavlık bulgur ve sadeyağ kullanılarak üretilen bir çeşit pilavdır. Diyarbakır’ın coğrafi işaretli bu lezzeti, ilkbahar...