• USD 32,23
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.502,37
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.662

Kura Haberleri

Kura haberleri ve güncel Kura gelişmeleri, Kura ile ilgili tüm video, Kura fotoğrafları ve Kura haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Erzincan merkeze bağlı bir köyünde muhtarlık seçimleri dikkat çekti. 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 11 deprem ilinde yapımı tamamlanan deprem konutları bugün sahiplerine teslim edildi. İşte detayları...

DİYARBAKIR

AFAD, Diyarbakır’da yarın depremzedelere verilecek TOKİ konut kurasın çekileceğini duyurdu. İşte haberin ayrıntıları…

GÜNCEL

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan alımlar için kura tarihi belli oldu. Peki kuralar ne zaman çekilecek? İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yapımı tamamlanan TOKİ deprem konutlarının kura sonuçları belli oldu. İşte Diyarbakır deprem konutları sonuçları ve 2024 isim listesi.

DİYARBAKIR

AFAD, Diyarbakır’da yarın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla TOKİ deprem konutları kura çekiminin yapılacağını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da beklenen konut kurası yarın yapılacak. Kura çekimi ve teslim törenine Bakan Yerlikaya’nın gelecek.

DİYARBAKIR

AFAD Diyarbakır deprem konutları kura çekimi için tarih verdi. Peki, Diyarbakır’da deprem konutları kurası ne zaman olacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 6 Şubat depremlerinden dolayı evlerini kaybeden on binlerce vatandaş, yeniden ev sahibi olma umuduyla TOKİ Kuralarının çekileceği tarihi bekliyor.

GÜNCEL

EURO 2024'te grup eşleşmelerinin belli olacağı kura töreni bu akşam 20.00'de turnuvaya ev sahipliği yapacak Almanya'da düzenlenecek. Saat 20.00'de başlayacak...