• USD 32,22
  • EUR 34,77
  • ALTIN 2.401,22
  • BİST100 10.258
  • BTC 61.320

Maraş Haberleri

Maraş haberleri ve güncel Maraş gelişmeleri, Maraş ile ilgili tüm video, Maraş fotoğrafları ve Maraş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'da deprem sonrası ağır hasar alıp tahliye edilen 12 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremlerin ardından yıkımlar yaşanırken yeni konutların yapımı da devam ediyor.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde evi ağır hasar alan 62 yaşındaki Nurhan Gürdal, bez bebek, çanta ve örgü modelleri yaparak geçimini sağlıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hafif hasar gören Dört Ayaklı Minare'de restorasyon çalışmaları sona erdi.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkımlar meydana gelirken TOKİ'nin yanı sıra BAYKAR'da konut seferberliğine başlamış, 1.012 konut için harekete...

DİYARBAKIR

Yeni yılla beraber Diyarbakır’da Şubat ayında ithalat ve ihracat oranları belli oldu. Peki Diyarbakır’da alım ve satışlar ne durumda?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli deprem sonrası ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında binayı çocukların yakından izlemesi dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Konut fiyatları son birkaç yılda oldukça ciddi bir yükseliş yaşarken yeni gelişmelerle beraber de artış hızı yavaşlamaya başladı. İşte detaylar…

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremler sonrası Türkiye’nin yıllık büyüme oranları açıklandı. Peki Türkiye yıllık yüzde kaçlık bir büyüme sağladı?

GÜNCEL

Maraş merkezli deprem sonrası Diyarbakır’da dahil bu mesleği yapanlara üç yüz bine yakın maaşlar veriliyor ancak eleman bulunamıyor.

EKONOMİ

Maraş merkezli deprem sonrası Diyarbakır’da yıkıma uğrarken inşaat malzemelerinde de ciddi artışlar yaşanmış vatandaş ciddi zorluk yaşamıştı.

GÜNCEL

AFAD duyurdu son dakika Maraş’ta deprem yaşandı. Peki deprem Maraş'ın hangi ilçesinde ve saat kaçta yaşandı?

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde birçok yıkım meydana gelirken Adıyaman’da ise kaçak kat yapılan bina 37 kişiye mezar olmuştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremler sonrası uzmanlar riskin az olduğu illeri açıklarken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’da açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın da yer aldığı Türkiye’nin en büyük depremleri ne zaman yaşandı? Şiddeti ne kadar oldu? İşte detaylar…

GÜNCEL

Hatay Arsuz'da amatör bir balıkçının oltasına 18 kilo ağırlığındaki balığın gelmesi balıkçıyı sevindirirken ortaya çıkan görüntüler vatandaşları gülümsetti.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde Urfa’da yıkılan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği binanın müteahhidine 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası...

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yerini alan Diyarbakır'da konut çalışmaları da devam ediyordu. Bugünse kura çekimleri geldi.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Hatay’da Erdoğan Akın kentte bulunan konteynerleri boyadı hayatı renklendirdi.

GÜNCEL

Hatay’da depremin ilk günlerinde enkaz altındaki vatandaşları yaşatmak amacıyla görev alan sağlıkçı Havva Aydanur Ertuğrul verdiği sözü tutmaya çalışıyor.

GÜNCEL

Adıyaman Maraş Kayseri’de bugün ve yarın elektrik kesintileri yaşayacak. Peki Adıyaman Maraş Kayseri’nin hangi ilçelerinde kesintiler yaşanacak? İşte detaylar…

GÜNCEL

Maraş için uyarı geldi elektrik kesintileri yaşanacak ilçeler ve mahalleler belli oldu. AKEDAŞ planlı kesintileri duyurdu.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremlerin birinci yılında Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik yüksek katlı binaları eleştirdi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerden 11 il etkilenirken depremin birinci yılındaysa Maraş’ta mezarlıklar doldu taştı.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da ağır etkilendiği depremlerde Adıyaman ve Malatya neredeyse büyük yıkım yaşarken acılar da ilk günkü gibi. İşte ayrıntılar…

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş depremlerinin acıları hala tazeliğini korurken Hatay’da enkaz altında kalan Cemile Durdu yaşadıklarını anlattı.

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerden Diyarbakır’da etkilenirken yüzbinlerce insan da bu destekten istifade etti.

DİYARBAKIR

Derdimizin bir olduğu Milli Mücadele’de Diyarbakır’ın nasıl bir rol oynadığını ve işgallere karşı ne yaptığını biliyor musunuz? İşte gelin beraber...

GÜNCEL

Adıyaman ve Maraş illerinde elektrik kesilecek yerler belli oldu. Peki Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta nerelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerin ardından hayatını kaybeden Korkut Bahadır Akan’ın doğum günü pastası yakınları tarafından mezar taşına bırakıldı.