• USD 32,21
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.466,45
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.740

Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde kavşakta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü G.Y., ağır yaralandı.

KAYAPINAR

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Ö.K., ağır yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da araba fiyatları cep yakarken vatandaşlar da taleplerini değiştirerek motosiklet almaya doğru yöneldi.

GÜNCEL

İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen olayda sipariş teslimi için bir binaya giren kurye telefonunu motosikletin üzerinde bıraktı. Ancak geldiğinde telefonu yoktu.

GÜNCEL

Adana’da yılbaşı gecesi motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki Rüçhan’ın annesi feryat etti.

GÜNCEL

Elazığ’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü önce aynı istikametteki araca çarptı, savrulurken de başka bir araca çarptı.

GÜNCEL

Elazığ’da otomobil ve motosiklet çarpıştı, kaza sonucu iki kişi yaralandı. İşte tüm ayrıntıları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, park halindeki cipe çarpıp savrulan ve sağından geçmeye çalıştığı kamyonun altında kalan motosikletin sürücüsü Muhammet Emin Karakuş (29), hayatını...

GÜNCEL

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası yaşandı. İşte ayrıntılar…

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yediemin otoparkından 5 motosiklet çalan hırsızlık şüphelileri düzenlenen operasyonla 6 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da araba alacakları yakından ilgilendiren karar geçtiğimiz günlerde uzatılmış, Bakanlık konuya ilişkin açıklama yapmıştı. Şimdi motosikletler de o kapsamda.

GÜNCEL

Batman Valiliği, kuvvetli fırtına ve rüzgar nedeniyle motosiklet ve motokuryeler ile elektrikli bisiklet ve skuterlerin trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda, motosikletin üzerine başka bir motosiklet yükleyerek yolculuk yapan 2 kişi, hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı....