• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.401,65
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.300

Muhtar Haberleri

muhtar haberleri ve güncel muhtar gelişmeleri, muhtar ile ilgili tüm video, muhtar fotoğrafları ve muhtar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

Diyarbakır Valiliği, “Mahalle Muhtarları Mütevelli Heyet Seçimi” başlıklı duyurusuyla muhtarlara duyuru bulundu.

GÜNCEL

Kars'ın Kağızman ilçesinde yerel seçimlerin üzerinden bir aydan fazla süre geçmesine rağmen yaşanan muhtarlık kavgasında üç kişi yaralandı.

BAĞLAR

Diyarbakır’da ikinci adaylığında muhtar seçilen Çiçek Gözen, 25 yıllık muhtarı devirdi. Gözen, 2’si kadın 6 erkek 6 erkek azasıyla göreve...

YENİŞEHİR

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde seçimlerde 8 kadın azasıyla 4 erkek rakibine fark atıp muhtar olan Fatima Kantar’ın ilk görevi muhtarlık ofisini...

POLİTİKA

Batman Sason’da 31 mart yerel seçimlerinde iki erkek rakibini geride bırakarak seçilen Züleyha Avuç, mazbatasını alarak göreve başladı.

GÜNCEL

Tunceli’de 31 Mart yerel seçimlerinde köyünün sorunları için muhtar olup kazanan Almanca mezunu Sercan İlarslan, destek bekliyor.

GÜNCEL

Mardin Kızıltepe’de 2 aile arasında 45 yıl önce seçimler nedeniyle çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği kavgayla başlayan husumet, barışla...

SİLVAN

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eski ve yeni muhtarların aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. 2 kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA

Muş'ta bayram günü husumetlileri muhtara evininin önünde silahlı saldırı düzenleyen baba ve oğulları, yakalanacaklarını anlayınca jandarmaya ateş açtılar.

SON DAKİKA

Malatya Doğanyol’da iki grup arasında muhtarlık seçimleri nedeniyle silahlı kavga çıktı. 1’i uzman çavuş 5 kişi yaralandı.

POLİTİKA

Bitlis merkezde yaşayan Elif Aydın, 32 Mart yerel seçimlerinde 6 adaya fark atarak tek kadın muhtar oldu.

SON DAKİKA

Mardin Nusaybin’de seçim sonuçları nedeniyle çıkan kavgada muhtar adayı Hilmi Akbulut’un öldürülmesi olayına karışan şüpheliler Bolu’da yakalandı.

POLİTİKA

Erzurum'da bir markette kasiyerlik yapan Şeyda Ateş, kadınların baskısı ile girdiği 31 Mart 2024 Seçimlerinde 42 erkek rakibini geride bırakarak...

SUR

Diyarbakır'da 31 Mart seçimlerinde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü kavgada yeni gelişme yaşandı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Gulan (Mayıs) Parkı 7 yıldan beridir tabelasız. Çevredeki vatandaşlar park tabelasının takılmasını istiyor.

POLİTİKA

Hatay’da Hilda Cöcen Koku, seçimlerde 5 erkek rakibine karşı verdiği kıyasıya mücadeleyi en yakın rakibine 300 oy fark atarak 1....

GÜNCEL

Batman Gercüş ilçesine bağlı Sargın köyünde çekilen Hükümet Kadın filminden etkilenip aday olan kadın muhtar, resmi olmayan sonuçlara göre kazandı.

SON DAKİKA

Mardin’in Nusaybin ilçesinde muhtarlık kavgasında çıkan silahlı olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İşte haberin detayları...

GÜNCEL

Mardin’in Midyat ilçesi kırsal Yemişli Mahallesi’nde adaylar Lokman Acar ile Resul Küçükaslan eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi. Peki...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 31 Mart yerel seçimleri geride kalırken vatandaş hangi muhtarların kazandığını da sorgulamaya başladı. İşte bu sorunun yanıtı…

SON DAKİKA

Yurt genelinde muhtarlık seçimiyle ilgili çıkan kavgalarda Şanlıurfa'da 2, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve İstanbul'da 1'er kişi hayatını kaybetti.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da geçtiğimiz haftalarda aday olduğunu duyuran manken Simurg Sarsılmaz Türkiye gündeme gelmeyi başarmıştı.

DİYARBAKIR

31 Mart’ta Türkiye sandık başına gitti. Diyarbakır’da bulunan Türkiye’nin en büyük mahallesi konumunda olan Bağcılar Mahallesi’nin muhtarı belli oldu.

GÜNCEL

Erzincan merkeze bağlı bir köyünde muhtarlık seçimleri dikkat çekti. 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

BAĞLAR

Diyarbakır Bağlar’da 26 sandıkta birinci olan yeni muhtarın ilk icraatı, cadde ve sokaklara saçılan aday pusulalarını temizlemek oldu.

SUR

Diyarbakır’da Mehmet Emin Çelik’in hayatını kaybettiği muhtarlık seçimi kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar…

SON DAKİKA

İstanbul Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında kavga çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde 'muhtarlık' seçimleri nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgalarda 15 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde oy verme işlemleri esnasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Emin Çelik’in DEM Partili sandık görevlisi olduğu ortaya çıktı.

GÜNCEL

Elazığ’da 2024 yerel seçimlerinde mahallesinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, seçim bitmeden muhtarlığını ilan etti.