• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Muş Haberleri

Muş haberleri ve güncel Muş gelişmeleri, Muş ile ilgili tüm video, Muş fotoğrafları ve Muş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Muş’ta son zamanlarda ciddi artış gösteren hava sıcaklıkları karpuz tarlalarını da olumsuz etkiledi, aşırı sıcaklardan kurumaya yüz tuttu.

GÜNCEL

Muş'ta büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda şarbon hastalığının tespit edilmesi üzerine bir köyde 21 günlük karantina kararı alındığı açıklandı.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın komşu ili Muş’ta şehir içi yolcu taşımacılığına yüzde 50 zam yapıldığı duyuruldu. Zamla birlikte yeni tarifeler de belli oldu.

GÜNCEL

Muş'ta artan sıcaklardan bunalan çocuklar, kendi imkanlarıyla Çar Çayında oluşturdukları havuzda yüzerek serinliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın komşu illeri olan Bitlis'in sınırları genişledi, Muş’unki ise azaldı. İşte haberin detayları…

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk kez DEM Parti yönetimine geçen Muş Belediyesi’ne “Şaredarîya Mûşê” yazılı Kürtçe tabela asıldı.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu uyarılarını yayınlarken 13 il için de sağanak yağış uyarısında bulundu. İşte yağış beklenen iller...

SON DAKİKA

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Bahçe köyünde meydana gelen sel felaketinde 20 yaşındaki Nazar Karataş yaşamını yitirdi.

SON DAKİKA

Muş’un Hasköy ilçesinde hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucu Mehmet Mansur Kanbay hayatını kaybederken, Ozan Apakan da ağır...

YAŞAM

Diyarbakır’ın çevresine uyarılar geldi, meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen yağışların yaşanacağını duyurdu.

YAŞAM

Muş'ta, Ahmet Mustafa Çavuş, günde 2 saat ders çalışarak LGS'de, 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına adını yazdırmayı başardı.

SON DAKİKA

Muş'ta akrabalar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 2 kişi ise gözaltına...

SON DAKİKA

Muş'ta, sürücülerinin isimleri ve araçların plakaları öğrenilemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi...

GÜNCEL

Muş'ta sıcaktan bunalan mandaların serinlemek için girdikleri Karasu Nehri ve göletlerdeki görüntüleri Afrika’yı aratmıyor.

GÜNCEL

İstanbul'dan İzmir'e Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla giden Azra Topuz, İzmir'e indiğinde valizinin kaybolduğunu yanlışlıkla Muş'a gittiğini öğrendi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’a hayvan satmak için Muş'tan gelen 22 yaşındaki Samet Akın'dan 10 gündür haber alınamıyor. Samet’i bulmak için çalışma başlatıldı.

SON DAKİKA

Muş’ta serinlemek amacıyla girdiği nehirde kaybolan 18 lise öğrencisi Aziz Serhat Eroğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı.

SON DAKİKA

Muş'ta 7. kattaki evin balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

SON DAKİKA

Muş’ta 42 CRG 42 plakalı seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Araçtaki 4 kişi son anda canlarını kurtardı.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Dicle Nehri’nde Sivas, Mardin ve Muş’tan gelen AFAD personellerine selde hızlı ve etkin müdahale eğitimleri verildi.

YAŞAM

Dünyanın en zehirli yılanları arasında yer alan ve Kafkas engereği olarak bilinen yılan bu kez Artvin’in Borçka ilçesinde görüldü.

SPOR

3. Lig 4. Grup’ta play-off’lara kalan Muşspor, finalde Erbaaspor’a penaltılar sonucu kaybederek 2. Lig biletini alamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Diyarbakır'dan Muş’a bağlanan Şenyayla bölgesine ulaşan Berivanlar, süt sağım mesaisine başladı.

Meteoroloji, Doğu Anadolu'da Bingöl, Muş ve Bitlis için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, 2021 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Diyarbakır'dan Muş’a bağlanan Şenyayla bölgesindeki ağaç kıyımını Meclis gündemine taşıdı.

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlarken Diyarbakır’ın çevre illerine de yağış uyarılarında bulundu. Peki Diyarbakır’da hava nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla, 2021 yılında Diyarbakır'a bağlı Şenyayla bölgesinin Muş'a bağlanmasına karar verildi. Yayla, göçerlerle canlandı.

Diyarbakır ve bölge illeri için meteoroloji hava tahminlerini yayınlarken uzmanlardan da uyarılar geldi. İşte detaylar...

SPOR

İstanbul'da yapılacak 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasına Muş Karate Takımından 4 sporcu yarışacak.

Muş - Bitlis karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.