• USD 32,44
  • EUR 34,76
  • ALTIN 2.435,55
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.900

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde boş öğrenci servis minibüsü, seyir halindeyken alev aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı öğrenciler NASA Conrad Challenge 2024 Finallerinde Türkiye'yi temsil edecek tek takım olarak seçildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa Siverek’te bursluluk sınavına 8 bin 274 öğrenci katıldı. Öğrenci velileri sınav süresince okul bahçelerinde çocuklarının sınavdan çıkışını bekledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, MEB tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

DİCLE

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde öğrenciler, hazırladıkları projelerini TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledi. bilim Fuarında 12 proje sergilendi.

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de, bir öğrenci, zil çaldığı için derse girmesini isteyen öğretmenini bıçakladı. Adliyeye sevk edilen öğrenci, tutuklandı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Elazığ depreminde hasar alan Çelebi Eser Ortaokulu yıkılmıştı. Okulun öğrencileri başka okula taşınmıştı. Okul ile ilgili yeni...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin öğrenciler için çıkardığı abonman kart fiyatları ne kadar? Nereden alınır? Nasıl çıkarılır? İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı öğrenciler, bayramda topladıkları harçlıklarını SMA hastası olan Mirza Yürür'e bağışladı. Yürür ailesi ise çocuklara teşekkür etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki bir lisede öğrenim gören öğrencinin velisi blok ders uygulamasına son verilmesi yönünde Kamu Denetçiliği Kurumu’na (KDK) başvurdu.

DİYARBAKIR

Bayrama sayılı saatler kala Diyarbakır’daki kütüphanelerin kapalı olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, kütüphaneler kapalı olacak mı, kapalıysa ne zaman...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da “Kukla Macerası” projesi çerçevesinde öğrenciler çeşitli etkinliklerle buluşturuldu. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, ailelerinden uzakta olan ve pansiyonda kalıp eğitim gören öğrenciler için uzay bilimi etkinliği düzenlendi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Okçuluk ve Doğa Severler Kulübü öğrencileri üniversite yerleşkesinde izcilik kampı kurdu.

SON DAKİKA

Siirt'te öğrenci minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada İsmail Saçi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek olmak için "Filistin'e İnsanlık Zinciri" adlı bir yürüyüş düzenledi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da sınıfta temizlik yaparak zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırılırken, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Sur’da bulunan bir okulda karıştırılan temizlik malzemelerinden çıkan gaz, 16 öğrenciyi zehirledi.

DİYARBAKIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı Diyarbakır İstasyon Meydanı’nın hemen yakınındaki okullarda öğrenci ve veliler zor anlar yaşadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 5 bin 104 öğrenci seçmeli dersler bölümünde Kürtçenin Kurmancî ve Zazakî lehçesini tercih etti. HÜDA PAR, Kürtçe öğretmen ataması...

GÜNCEL

Karabük Üniversitesi'nde yabancı öğrenci sayısındaki artış gündem yarattı. Öte yandan öğrencilerin HİV şüphesiyle hastaneye gittiği öne sürüldü.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlğı, tarafından karnelere yeni bir düzenleme yapılacak. Peki, eğitimde yeni dönem nasıl olacak?

GÜNCEL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar, Uludere ilçesinde sağanak nedeniyle eğitime bugün (21 Mart) ara verildi.

GÜNCEL

Milyonlarca öğrencinin yakından takip ettiği gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) başvuruları başladı. Başvuru tarihi ve detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da lise öğrencileri, görme engelli öğrencilerin hayallerini önce hikayeleştirip, sonra hikayelerin fotoğraflarını çekti.

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş’tan alkışlanacak hareket.

GÜNCEL

Muş’ta 7 çocuk babası Şahin Aksin, okuldan uzak mahallelerde yaşayan öğrencilere destek olmak amacıyla kredi çekip aldığı araçla, öğrencilere ücretsiz...

GÜNCEL

ÖSYM Başkanı Ersoy: Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2024-YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

GÜNCEL

Antalya'da turizmciler, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması için 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilmesini talep ediyor. İşte detaylar...

GÜNCEL

Mardin- Diyarbakır karayolunda etkinlikten dönen öğrenci ve öğretmenlerin taşındığı minibüs ile TIR çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.