• USD 32,32
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.397,89
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Türkiye’de Nisan ayı içerisinde en fazla satışı yapılan araçlar belli oldu. Peki Diyarbakır’da en fazla hangi araçlar tercih edildi?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti.

YAŞAM

1924 model Bean marka klasik otomobille dünya turuna çıkan yaşlı çiftin son durağı Türkiye oldu. Peki Türkiye’de nereye geldiler?

EKONOMİ

Araba piyasasında 2023 yılının son çeyreğinde başlayan fiyat düşüşleri yeni yılla beraber halen devam ediyor ancak talepler artmıyor.

SON DAKİKA

Diyarbakır Kayapınar’da ticari taksi ve spor otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

EKONOMİ

Otomobil piyasasındaki pahalılık devam ederken kimse araç alışverişi için pazarlara gitmiyor, sokakların boş olması dikkat çekiyor.

YAŞAM

Urfa'nın Suruç ilçesinde yağış olmamasına rağmen sokakları sel götürmesine vatandaşlar bir hayli şaşkın kaldı. İşte detaylar...

EKONOMİ

Diyarbakır’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu. Peki, TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre Diyarbakır’da araç sayısı artıyor mu, azalıyor mu? İşte...

YAŞAM

Türkiye’de üretimi yapılacak olan Renault Duster arabası, İstanbul’da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı. Aracın tanıtımı Ümraniye’de yapıldı.

GÜNCEL

Van’ın Erciş ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da kontrolden çıkan otomobilin kazı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da trafik sigortası için yeni bir dönem mi geliyor? Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren yeni dönem mayısta başlıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde ticari taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da Urfa karayolunda 2 otomobilin çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

SON DAKİKA

Diyarbakır-Elazığ yolunda bir petrol istasyonunda yakıt alan otomobil alev topuna döndü.

EKONOMİ

Türkiye'de son dört beş yıllık süre içerisinde araba fiyatları yukarı yönlü yükselişini sürdürürken 2023 yılı ise genel seçimler sonrası süreç...

SON DAKİKA

Adıyaman- Kahta yolunda kamyon ile otomobil çarpıştı. Feci kazada Furkan Geyik ile Fırat Yılmaz isimli 2 genç arkadaş hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Türkiye genelinde şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi.

EKONOMİ

Diyarbakır’da ikinci el araba piyasasında araştırmalar devam ederken 400 bin liralık arabanın kredi faiz ödemesi kaç liraya yükseliyor? İşte yanıtı…

SON DAKİKA

Mardin'in Artuklu ilçesinde park halindeyken motor kısmından alev alarak yanan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

GÜNCEL

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise güvenli seyahat için gereken kış lastiği uygulaması,...

GÜNCEL

Antalya’nın Alanya ilçesinde kazaya karışan aracını yaşadığı evin duvarına asan adam “Cezası 2 yıl devam ediyor.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dün (21 Mart) sabah saatlerinde başlayan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sel nedeniyle birçok kırsal mahalle sular altında...

GÜNCEL

Araba alacaklar piyasa araştırmasına devam ederken en fazla satılan araçlar da belli oldu. İşte en fazla satan araçlar listesi…

SON DAKİKA

Diyarbakır'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Mazıdağı-Derik kara yolunda meydana gelen kazada otomobil takla attı. kazada 4 kişi yaralandı. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

TÜİK, Diyarbakır’da trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı. Peki, Diyarbakır’da kaç araç var? Diyarbakır’da araç sayısı azaldı mı, arttı?

ÇINAR

Diyarbakır’da bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÜNCEL

Diyarbakır’da araç alacaklar piyasalarda neler olup biteceğini merakla takip ederken fiyatlar düşüş yaşamıştı. Ancak şimdi yeniden hareketlendi.

GÜNCEL

Piyasalardan çekilmesine rağmen Diyarbakır'da birçok sürücünün hala kullanmakta olduğu, ABD menşeili araba Chevrolet'in özellikleri nelerdir?