• USD 32,25
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.394,22
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.800

Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Şırnak'ta günlerdir etkili olan soğuk hava, mayıs ayında kar yağmasına neden oldu. Yüksek bölgeler ise beyaza büründü. Havadan görüntülenen köyler...

YAŞAM

Meteoroloji uyarılarını yapmış Şırnak'ta etkisini hissettiren selde can veren hayvanların yanı sıra mahsur kalan bir vatandaş da olmuştu.

SON DAKİKA

Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen selden 198 ev ve 93 işyerinin zarar gördüğü belirtildi.  Öte yandan Diyarbakır'dan da destek ekibi...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak’ın çevreleri ve Urfa’nın doğusunda 7 Mayıs için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sağanak yağışla birlikte selin yaşandığı Cizre ilçesinde 33 konutun bodrum katındaki suyu tahliye etti, cadde ve...

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarını yayınlarken uzman isimlerden de açıklamalar geliyor Diyarbakır Batman Mardin Şırnak’ı yağış bekliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak için sert uyarı yapıldı, ani su baskınları, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için dikkat çağrısı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, dünden beri selin yaşandığı Cizre’ye gönderdiği ekipler, çalışmalara başladı.

GÜNCEL

Şırnak’ta 5 bin göçerin 400 bin küçükbaş hayvan ile kışlaklardan yaylalara doğru zorlu yolculuğu başladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan sel felaketine müdahale etmek için 16 kişilik ekip ve 5 araç görevlendirdi.

SON DAKİKA

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Cudi Mahallesi’nde etkili olan yağış nedeniyle sele kapılan 1’i çocuk 2 kişi kurtarıldı.

GÜNCEL

Meteoroloji’nin sarı kodlu uyarı verdiği Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de ismi öğrenilemeyen bir kadın köprüden Dicle Nehri'ne atladı. Kadın, ekipler tarafından nehirde bekletilen bot ile kurtarıldı.

SON DAKİKA

Şırnak’ta askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi’nde Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, toz taşınımı etkisi altında olan Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman için uyarıda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Hakkari arasının kaç kilometre olduğu aranan konular arasında yerini alıyor. Peki iki şehir arası mesafe ne kadar?

EKONOMİ

Şırnak'ta 7 yatırımcının kurduğu 7 çiftlikte kurulan kafes balıkçılığında 30 ton balık hasat edildi.

GÜNCEL

Şırnak'ta hafif ticari aracın kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Şırnak’ta yaşayan Agit Düzgün, dün Diyarbakır’da oynanan Amedspor-Iğdırspor maçında kız arkadaşına açtırdığı pankartla sürpriz evlilik teklifi etti.

SON DAKİKA

Şırnak'ta hafif ticari araç ve kamyonet çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de trafik kazasında ağır yaralanan astsubay Halil Kurt, hayatını kaybetti.

GÜNCEL

DSİ Genel Müdürlüğü, Cizre Barajı ve HES inşaatı için saha hazırlık çalışmalarını başlatarak, "acil kamulaştırma" kararı alındığını açıkladı.

POLİTİKA

Şırnak’ta taşımalı olduğu iddia edilen kişilere, “Konuş, sen nerelisin?” sözleriyle tepki gösteren Süleyman Salğucak hakkında soruşturma açıldı.

YAŞAM

Şanlıurfa’nın Viranşehir ve Şırnak’ın İdil ilçelerinde Ezidilerin kutsal bayramı olan Çarşema Sor Bayramı kutlandı.

POLİTİKA

Şırnak Valiliği, Altındağları Bölgesi'nin 15 gün süreyle 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini açıkladı.

SON DAKİKA

Şırnak'ta çarşı ve mahalle bekçisi, borç verdiği memur arkadaşını tabanca ile vurarak yaraladı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM

Botan Vadisi ve Gabar Dağı’nda baharın gelmesiyle çiçekler açtı. Çiçeklerin açtığı vadi, baharın renklerine büründü.

SON DAKİKA

Şırnak’ta yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı. Olay, kalabalık bir grup tarafından protesto edildi.

EKONOMİ

Bakan Bayraktar, “Bugün itibarıyla Türkiye'de üretimimiz toplamda 100 bin varili geçmiş oldu. Şırnak açık ara Türkiye'nin petrol başkentidir” dedi.

POLİTİKA

YSK, Şırnak, Amasya, Kırklareli, Bingöl ve Ardahan illeri ile 10 ilçe için siyasi partilerin yaptığı seçimlerin iptali ve oyların yeniden...