• USD 34,10
  • EUR 38,15
  • ALTIN 2.874,79
  • BİST100 9.900
  • BTC 63.399

Sivas Haberleri

Sivas haberleri ve güncel Sivas gelişmeleri, Sivas ile ilgili tüm video, Sivas fotoğrafları ve Sivas haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Sivas’ta, Ordu’dan Diyarbakır’a gelen fındık işçilerini taşıyan minibüs şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde çıkan yangında ev, samanlık, ahır ve tandır kullanılamaz hale geldi. Yanan evin sahipleri ise gözyaşları ile izledi.

GÜNCEL

Sivas'ta yeni açılan bir parka, Diyarbakır'da canice katledilen minik Narin'in ismi verildi.

YAŞAM

Diyarbakır’da aşırı sıcaklıklar çocukları Anzele Parkına götürürken Sivas’ın Şarkışla ilçesinde ise çocuklar yüzmek için kamyona çıkıyor.

YAŞAM

Sivas’ın Gürün ilçesinde ortaya çıkan beş metre uzunluğa sahip dev gibi yılan, görenleri korkuttu. İşte o görüntüler…

Sivas Erzincan Karayolu'nda Van yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 24 yolcu yaralandı. Kazada can kaybı yaşanmadı.

YAŞAM

Patates yedisinden yetmişine herkesin severek tükettiği ürünlerin başında yer alıyor. Peki en fazla üreten iller hangileri?

YAŞAM

Sivas’ta renkleriyle dikkat çeken Aygır Gölü, efsaneleriyle de oldukça adından söz ettiriyor. İşte Aygır Gölü efsaneleri...

YAŞAM

Ağustos ayının sonlarına doğru yurt genelinde sıcaklıklar kendini hissettiriyor, dağcılar ise Ağrı Dağı’nın zirvesine çıkıyor.

GÜNCEL

Sivas’ta sosyal medya üzerinden dini değerlere ağza alınmayacak hakaretler edip, uyuşturucu madde kullanımını özendirmekten gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Diyarbakırlı milli karateci Sena Kızılaslan, Sivas'ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek 8. kez Türkiye Şampiyonu oldu, altın madalya...

GÜNCEL

Sivas’ta ve Suriye’de meydana gelen depremlerin ardından Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, yedilik deprem ihtimali olduğunu söyledi.

AFAD duyurdu şiddetli depremin adresi bu kez Sivas oldu. İşte depreme dair ayrıntılar…

Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi. Kazada şoför Hamdi Çam hayatını kaybetti, 33 kişi ise yaralandı.

MÜCADELE ARŞİV

Mücadele Gazetesi’nin 1964 tarihli haberinde, 68 yaşındaki bir ninenin kocaya kaçtığı, kızının ise annesini ihbar ettiği ortaya çıktı.

GÜNCEL

Sivas’ta ÖSYM, YKS sınavında epilepsi krizi geçiren adaya yardım edince mağdur olan 8 aday için bugün özel YKS sınavı gerçekleştirdi.

YAŞAM

Sivas’ta yaşamakta olan 98 yaşındaki Kaya Bulut, yarım asır önce aldığı aracını satmaya kıyamadı, cenazesinin bu araçla kaldırılmasını istedi.

EKONOMİ

Türkiye’de kayısı üretiminde 10’uncu sırada yer alan Sivas’ın Gürün ilçesinde kayısı hasadı başladı.

GÜNCEL

Tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve termal kaynakları ile Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Sivas’ın ziyaretçi sayısı her...

GÜNCEL

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde diri fay hattı bulundu. Çalışmaların bir sonraki aşamasında fayın üreteceği deprem büyüklüğü tespit edilecek.

EKONOMİ

Sivas'ta hayvancılıkla uğraşan köylüler 40 lira maaşla çoban bulamayan bazı köylüler, hayvanlarını satma kararı aldı.

SON DAKİKA

Sivas'ta son beş günde kene kaynaklı üçüncü ölüm olarak kayıtlara geçti. Hastalığın en fazla görüldüğü iller Sivas, Tokat, Çorum ve...

SON DAKİKA

Sivas'ta vücuduna kene yapışması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalanan Emre Naçar isimli genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne yıldırım düştü, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.

GÜNCEL

Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, zarar ettikleri gerekçesiyle halk otobüslerindeki yolcu fiyatlarına zam talebinde bulunduklarını açıkladı.

GÜNCEL

Diyarbakır ve bölge illerinde de rastlanan kene, özellikle İç Anadolu Bölgesinde yoğun olarak bulunuyordu.

SPOR

TFF 2. Lig Play-Off final maçı için karar geldi, maçın hakemi belli oldu. Peki Iğdırspor 1461 Trabzon maçını kim yönetecek?

SPOR

TFF 2. Lig Play-Off’larında finale adını yazdıran Iğdırspor ve 1461 Trabzon kulübü karşı karşıya gelecek.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Dicle Nehri’nde Sivas, Mardin ve Muş’tan gelen AFAD personellerine selde hızlı ve etkin müdahale eğitimleri verildi.

GÜNCEL

Yaklaşık bir asırlık olduğu düşünülen, Sivas’ın Doğanşar ilçesindeki bu mezar merak konusu oldu. Peki mezar kime ait?

Resmi İlanlar