• USD 32,27
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.469,50
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.767

TOKİ Haberleri

TOKİ haberleri ve güncel TOKİ gelişmeleri, TOKİ ile ilgili tüm video, TOKİ fotoğrafları ve TOKİ haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yapımı süren TOKİ deprem konutları ilk defa havadan görüntülendi, Vali Su evlere yerleşen bir aileyi ziyaret etti.

GÜNCEL

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflar ile ilgili "Suriyeliler için yapılan evler" iddiasının doğru olmadığı paylaşıldı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, deprem sonrası kentteki köy evleri ihalelerindeki kamu zararı iddialarını TBMM gündemine taşıdı.

DİYARBAKIR

TOKİ, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde 4 arsayı satışa çıkarttı. Peki, başvuru için gerekli şartlar neler? İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Millet Bahçesi'nin senesi dolmadan kauçuklarının söküldüğü ve bisiklet yolundaki boyaların ise dökülmeye başlandığı görüldü.

SON DAKİKA

Adıyaman’da kalıcı konutların yapıldığı TOKİ bölgesinde işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede yangın çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde TOKİ Sosyal Konutları bitme aşamasına geldi. Müjdeyi ise Eğil Kaymakamı Volkan Hülür verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, binlerce depremzedeye TOKİ'den konut başvurusu için ek 1 gün süre verdi, AFAD İl Müdürlüğü’nde yoğunluk oluştu.

DİYARBAKIR

AFAD Diyarbakır İl Müdürlüğü, evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek...

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da 5 bin 484 bina ağır hasar raporu aldı. Depremin ardından kaç binanın yıkıldığı belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 11 deprem ilinde yapımı tamamlanan deprem konutları bugün sahiplerine teslim edildi. İşte detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 11 ilde ortak bir şekilde konut kuraları çekildi. Konut kuralarında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kaç anahtar teslim edildiğini...

DİYARBAKIR

AFAD duyurdu Diyarbakır’da TOKİ kura sonuçları bugün çekilecek peki Diyarbakır’da kaç konut sahibine teslim edilecek?

DİYARBAKIR

AFAD, Diyarbakır’da yarın depremzedelere verilecek TOKİ konut kurasın çekileceğini duyurdu. İşte haberin ayrıntıları…

DİYARBAKIR

TOKİ dar gelirli vatandaşa yönelik 22 ilde konut satışı yapacak. İlk defa konut sahibi olacaklar yararlanabilecek. Peki, Diyarbakır listede mi?

GÜNCEL

Diyarbakır’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) konut başvurularının yapılması sonrası vatandaşlar merak ediyordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da TOKİ tarafından depremzedelere yapılan Köy Evleri hak sahiplerine teslim edildi. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Tutuklu bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, TOKİ tarafında kendisine çıkan konutu reddetti, AFAD’dan yanıt gecikmedi.

DİYARBAKIR

Depremde evi ağır hasar gören tutuklu Diyarbakır Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, TOKİ tarafından kendisine verilen konuta ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan kalıcı konutlara ilk aile yerleşti.

DİYARBAKIR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Diyarbakır'da 14 bin 273 konut, 1006 iş yeri, 583 ahır olmak üzere toplam 15 bin 862...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yapımı tamamlanan TOKİ deprem konutlarının kura sonuçları belli oldu. İşte Diyarbakır deprem konutları sonuçları ve 2024 isim listesi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerinde 2 yeni güzergah oluşturuldu. Peki, otobüsler nereye hizmet verecek? Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yerini alan Diyarbakır'da konut çalışmaları da devam ediyordu. Bugünse kura çekimleri geldi.

DİYARBAKIR

AFAD, Diyarbakır’da yarın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla TOKİ deprem konutları kura çekiminin yapılacağını duyurdu.

DİYARBAKIR

AFAD Diyarbakır deprem konutları kura çekimi için tarih verdi. Peki, Diyarbakır’da deprem konutları kurası ne zaman olacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Ocak ayında satışı yapılan konut sayısı belli oldu. Peki, Diyarbakır’da önceki ay satışı artan konut sayısı Ocak ayında arttı...

DİYARBAKIR

AFAD Diyarbakır Müdürlüğü, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla konut kura çekimine ilişkin bilgi verdi. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli depremlerden etkilenirken binlerce bina yıkılmış ve binlercesi de yıkımını beklemekte. Peki kaç hak sahibi var?

DİYARBAKIR

TOKİ’nin Diyarbakır’da yaptığı TOKİ deprem konutlarında son durumu ne? Kura çekimi ne zaman? TOKİ Diyarbakır’ın hangi ilçesinde konut yapıyor?