• USD 32,27
  • EUR 34,86
  • ALTIN 2.424,20
  • BİST100 10.056
  • BTC 63.040

Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Barcelona’da kariyerine başlamış olan ve Türkiye Süper Lig takımlarında da forma terleten futbolcu Edgar Le bir skandala imza attı.

SPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası Final maçının yeri belli oldu. Peki final nerede oynanacak?

SPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor’un finale çıktığı Ziraat Türkiye Kupası maçı 23 Mayıs 2024 tarihinde oynanacak. Peki maç Elazığ’da mı oynanacak?

SPOR

Diyarbakırlı genç futbolcu Arda Öztürk, Trabzonspor U17 takımında başarılı bir grafik çizmeye ve takdirleri toplamaya devam ediyor.

SPOR

İngiltere Premier Lig’in köklü takımlarından Arsenal formasını da terletmiş olan Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor için tribünde yerini alan bir taraftar dikkatleri çekti, Amedspor taraftarlarına eşlik etti. İşte detaylar...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sezon başından bu yana gösterdiği performansıyla dikkatleri çekerken en fazla gol atanlar listesine de girmeyi başarmıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, dün deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olduğu karşılaşmayı tek golle kazanırken şampiyonluk için de kritik eşiği geride bıraktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dünyaya gelen, Süper Lig ekibi Trabzonspor’da kupa kazanıp Şenol Güneş’in öğrencisi oldu. İşte Barış Ataş…

SPOR

Diyarbakırlı bir futbolsever taraftarın Trabzonspor aşkı ve heyecanı dikkat çekti. İşte detayları…

DİYARBAKIRSPOR

Süper Lig’in bir dönem efsane isimleri arasında yerini alan, Diyarbakırspor’a karşı da golü bulunan Ersen Martin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Türkiye futbolunda birbirinden ilginç gerilimlerin yaşandığı bir sezonda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da bir istifa geldi. İşte detaylar...

SPOR

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maç sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar, sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

GÜNCEL

Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Peki, kupada eşleşmeler nasıl oldu? İşte ayrıntıları…

GÜNCEL

Fatih Karagümrük Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ederek tur atladı, rakibi Trabzonspor oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakırspor’un köklü mazisine giderek Diyarbakır futboluna katkı sunmuş isimleri spor severleri sunmaya devam ederken yıllarca Trabzonspor forması da giymiş olan...

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?