Gaziantep’te oynanacak olan Trabzonspor ve Galatasaray maçı için yola çıkan Trabzonsporlu taraftarlar Diyarbakır’a da ziyarette bulundu, çok beğendiklerini dile getirdi.

“GÜZELLİKLERDEN YILLARCA BİZİ MAHRUM ETTİLER”

Trabzonspor taraftarı Ercan “Trabzonspor maçına geldik. Bugün dedik Diyarbakır’ı gezelim buradan Mardin’e geçeceğiz. Mardin’den sonra Şanlıurfa’da kalacağız bu akşam. Yarın öğle vakti kalkıp maça gideceğiz.

Diyarbakır'ın Maldivleri trend oldu: Adeta doğanın kalbinde cennet! Diyarbakır'ın Maldivleri trend oldu: Adeta doğanın kalbinde cennet!

Diyarbakır gerçekten güzel şehir. Güzelliklerden yıllarca bizi mahrum ettiler. Denizi noksan İstanbul. Çok güzel ben beğeniyorum yani. Doğuya yine gelmeyi düşünüyorum. Geçen sene doğu turu yaptım eşimle çocuklarımla ama yine gelmeyi düşünüyorum. Gerçekten güzel. Herkese tavsiye ederim” dedi.

TARAFTARLAR DİYARBAKIR VALİSİNİ DE ZİYARET ETTİ

Diyarbakır’ı gezmeye gelen Trabzonlu kafilesi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı görevini de yapan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nu da makamında ziyaret etti, Valilik ziyareti de paylaştı.

Muhabir: Onurcan GÜLER