• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 67.121

Uludere Haberleri

Uludere haberleri ve güncel Uludere gelişmeleri, Uludere ile ilgili tüm video, Uludere fotoğrafları ve Uludere haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Şırnak'ta çığ düşen köyde kar kütleleri dron ile havadan görüntülendi. Köyde yaşayan vatandaşlar ise çığın düştüğü yere giderek fotoğraf çekti.

GÜNCEL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar, Uludere ilçesinde sağanak nedeniyle eğitime bugün (21 Mart) ara verildi.

GÜNCEL

Şırnak Valiliği, kentte etkisini sürdüren sağanak nedeniyle Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Şırnak ve Van arasında yapılan yol ve tüneller sayesinde iki şehir arasındaki 390 kilometrelik karayolu 190 kilometreye düşecek.

GÜNCEL

Şırnak’ın Uludere ilçesinde bulunan bu yol adeta görenleri hayrete düşürüyor, kıvrılarak ilerleyen yolu görenler yılana benzetiyor.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın şehir merkezinde kış mevsiminin ortasına gelmemize rağmen henüz kar yağışı olmazken Şırnak’ın Uludere ilçesinde kar kalınlığı iki metreye ulaştı.

GÜNCEL

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı olan Hilal beldesinde kontrolden çıkan TIR şarampole yuvarlandı, kazada TIR şoförü ise hafif yaralandı.

GÜNCEL

Şırnak’ın Uludere ilçesinde 82 yaşındaki Ahmet Seven, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.