• USD 32,39
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.395,85
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Van Haberleri

Van haberleri ve güncel Van gelişmeleri, Van ile ilgili tüm video, Van fotoğrafları ve Van haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Van'ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü.

SON DAKİKA

Kandilli Rasathanesi verilerine göre; Van'ın Tuşba ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte ayrıntıları...

SON DAKİKA

Van Erciş’te akşam ahıra kapatılan 180 koyundan 140’ı havasızlıktan boğularak can verdi. Koyunların sahibi yetkililerden yardım talebinde bulundu.

GÜNCEL

Van İpekyolu Belediyesi, 185 işçinin işine son verdi. Sendika üyeleri ve işçiler, kararı protesto etti.

YAŞAM

Yaz dönemine doğru gidilirken piknik sezonu da açıldı, Van’da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar piknik ve mesire alanlarına gitmeye başladı.

YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıla olan dağ keçisi, yaralı olarak bulunduğu Hakkari’den Van’a tedavi için götürüldü.

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk...

SPOR

Amedspor ve Batman Petrolspor’un yanı sıra şampiyonluk adayı bir takımda Vanspor. Bugün sahasında üç puanı 6 golle aldı.

GÜNCEL

Van'da çığ riski nedeniyle aylardır kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

SPOR

Şampiyonluk yarışı devam eden Vanspor, Ankara Demirspor'u konuk edecek. Vanspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

DİYARBAKIR

Batman ve Van'da bölgesel 1 Mayıs kutlamaları yapılacak. Diyarbakır'daki sendika temsilcilerinden ise çağrısı yapıldı.

GÜNCEL

Van’ın Erciş ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

EKONOMİ

Van’da İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve 4 gün sürecek olan ‘Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve...

GÜNCEL

Van’da, birçok rahatsızlığı bulunan 81 yaşındaki Makbule Özer, ATK’nin “Cezaevinde kalabilir” raporu üzerine tekrar tutuklandı.

SPOR

Vanspor, dün deplasmanda sahaya çıktığı Beyoğlu Yeniçarşıspor’a karşı üç puanı iki golle almayı başardı, liderin gerisinde haftayı kapadı.

SPOR

Van ekibi deplasmanda sahaya çıktığı Beyoğlu Yeniçarşıspor'a karşı üç puanı iki golle aldı, liderlik hedefi önümüzdeki haftalara kaldı.

YAŞAM

Kürt sözlü edebiyatında kilam ve stran söyleyen sanatçıların adıdır. Deng ses bej ise söyle'dir. Bu kelime sözün ahenkle icra edilmesini...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Urfa Van Erzurum Malatya Kars Antep'te hava durumu nasıl? Çığ uyarıları yapıldı, yağışlar açıklandı. İşte il il hava durumu...

SPOR

Vanspor deplasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor’a karşı sahaya çıkmaya hazırlanırken bir Vanlı futbolcunun da sahada olması tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri yayınlandı Diyarbakır’ın da yer aldığı konut satış istatistikleri belli oldu. İşte detaylar…

SON DAKİKA

Van Gevaş’ta oyun oynadığı sırada dereye düştüğü öğrenilen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un maçını izlemek için Van’dan Diyarbakır’a gelmek isteyen sporseverler iki şehir arasındaki mesafeyi merak ediyordu.

SON DAKİKA

Van- Yüksekova karayolu, Yeniköprü mevkiinde yaşanan heyelan sonrası yeniden kapandı. Heyelan sonrası yolun açılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

SPOR

Amedspor’un sevinci sonrası gözler Vanspor’a çevrilmişken bugün sahasında Ankaraspor’u konuk olarak ağırladı. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında aldığı galibiyet ile neredeyse TFF 1.Lige çıkmaya ramak kalan Amedspor’un yanı sıra bir adayda Vanspor.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor ve şampiyonluk yolunda iddialı kulüpler arasında yer alan Vanspor’un en fazla gol yediği futbolcu aynı futbolcu. İşte...

SON DAKİKA

Van’daki protestolar sırasında gözaltına alınan ve güler yüzlü fotoğrafıyla gündem olan Muhammed Orhan serbest bırakıldı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı yurt genelinde hava durumu tahminlerini yayınladı, doğuya yağış uyarısında bulundu. Diyarbakır’da yağış var mı?

AMEDSPOR

Kastamonuspor galibiyeti sonrası şampiyonluğa çok yaklaşan Amedspor’un ardından gözler Vanspor’a çevrildi.

AMEDSPOR

Van Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un kritik Kastamonuspor maçı için kentte dev ekran kurulacağını duyurdu.