• USD 32,39
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.395,85
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Yağış Haberleri

Yağış haberleri ve güncel Yağış gelişmeleri, Yağış ile ilgili tüm video, Yağış fotoğrafları ve Yağış haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Kars’ta mayıs ayının gelmesine rağmen dağlar kara büründü, kentte hava sıcaklığı ise oldukça sert bir düşüş yaşadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Urfa ve Güneydoğu Anadolu illeri için uyarı geldi, gök gürültülü küçük dolu riski duyuruldu.

SON DAKİKA

Ardahan’da hayvanlarını otlatırken suların aniden yükselmesiyle  2 kişi mahsur kaldı. Vatandaşlar AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken uzman isimlerde uyarılarını yaptı, Diyarbakır'da Aralık soğuğu yaşanacak dedi.

YAŞAM

Havaların geçtiğimiz haftalarda mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber yaz geldi denilirken bir anda kar yağışları yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak’ın çevreleri ve Urfa’nın doğusunda 7 Mayıs için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarını yayınlarken uzman isimlerden de açıklamalar geliyor Diyarbakır Batman Mardin Şırnak’ı yağış bekliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde etkisini hissettiren dolu ve sağanak yağışlar birçok araziyi etkiledi. İşte detayları…

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak yağış, birçok etkili araziyi vurdu. Yüzlerce dönüm arpa, buğday ve mercimek gibi...

KULP

Meteoroloji, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde beklenen sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışların çok kuvvetli olacağını açıklayarak, sel ve su baskınlarına karşı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak için sert uyarı yapıldı, ani su baskınları, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için dikkat çağrısı...

YAŞAM

Diyarbakır merkezin dışında şimşekler çakarken Adıyaman’ın da şehir merkezinde etkisini hissettirdi. İşte görüntüler...

YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hava durumuna dair tahminlerini meteoroloji yayınlamaya devam ederken uzmanlardan da uyarılar geliyor.

YAŞAM

Urfa'nın Suruç ilçesinde yağış olmamasına rağmen sokakları sel götürmesine vatandaşlar bir hayli şaşkın kaldı. İşte detaylar...

GÜNCEL

Başkent Ankara’da meydana gelen şiddetli yağışlar, Kahramankazan ilçesini yoğun bir etki altına aldı.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları hava tahmin raporlarını yayınlarken Diyarbakır Elazığ Bingöl Tunceli Batman Mardin illeri için de uyarılarını yapmıştı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin uzmanı Kerem Ökten, Diyarbakır Urfa Antep Elazığ Bingöl Tunceli dahil birçok il için bıkacaksınız dedi uyardı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den Diyarbakır Elazığ Bingöl Muş Antep’e uyarı geldi, dolu yağışı dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

GÜNCEL

Diyarbakırlıların da yüzbinlerce nüfusa sahip olduğu başta İstanbul olmak üzere meteoroloji uzmanından iki il için uyarı geldi.

DİYARBAKIR

Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen Afrika üzerinden gelen tozlar için yeni bir tarih verildi. Belediyelere de uyarılar geldi.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’ye Afrika üzerinden gelen çöl tozları için altı ile uyarı yaptı. Tarihler belli oldu…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak? Meteorolojik veriler yayınlanırken uzmanlardan da açıklamalar geliyor.

GÜNCEL

Meteoroloji uyarılarını yaptı, Afrika'dan Akdeniz üzeri toz taşınımı gelirken sağanak yağışlar da etkisini sürdürmeye devam edecek. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Urfa Van Erzurum Malatya Kars Antep'te hava durumu nasıl? Çığ uyarıları yapıldı, yağışlar açıklandı. İşte il il hava durumu...

AMEDSPOR

Diyarbakır'da bugün Amedspor heyecanı yaşanırken hava durumu da merak edildi. Diyarbakır'da bugün yağış mı geliyor? İşte yanıtı...

GÜNCEL

Meteorolojik kaynaklar hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken yüzbinlerce Diyarbakırlı'nın da yaşadığı İstanbul'da hava bugün tamamen yağışlı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı yurt genelinde hava durumu tahminlerini yayınladı, doğuya yağış uyarısında bulundu. Diyarbakır’da yağış var mı?

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin raporları yayınlanmaya devam ederken uzman isimden de uyarılar geliyor. Peki bölgede hava durumu nasıl?