• USD 32,38
  • EUR 34,87
  • ALTIN 2.397,70
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Yıkım Haberleri

yıkım haberleri ve güncel yıkım gelişmeleri, yıkım ile ilgili tüm video, yıkım fotoğrafları ve yıkım haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ağır hasarlı binanın içinde bir vatandaşın hayatını tehlikeye atıp evin içerisine girdiği görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli deprem sonrası ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında binayı çocukların yakından izlemesi dikkat çekti.

GÜNCEL

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde hasarlı konutların yıkımına başlandı. İlçede genelinde hak sahiplerine 250 konteyner dağıtılacağı belirtildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Sanayi Sitesi Mahkeme kararıyla yıktırılma kararı almış. Bu kararın sebebi bakın ne olmuş? İşte Mücadele arşivinden…

GÜNCEL

İstanbul'da şoke eden görüntü: Yıkım sırasında yandaki binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. Tuvalet açıkta kalınca görenler hayrete düştü.

DİYARBAKIR

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden 1932 yılında yıktırılan burçların yeniden yapmak için proje hazırladıklarını belirtti.

GÜNCEL

Elazığ’da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında yanda bulunan sağlam caminin duvarı zarar gördü. İşte detaylar…

GÜNCEL

Antalya'da bir binanın yıkım çalışması, çevredeki vatandaşların büyük ilgisini çekti. Yıkımı meraklı gözlerle izleyenler, iş makinesinin her darbesinde panikledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar’da geçtiğimiz günlerde yıkımı yapılan ağır hasarlı bina bitişikteki 7 katlı sağlam binanın üzerine devrilip 7 aile evsiz kalmıştı.

DİYARBAKIR

Mücadele gazetemizin “Yer Diyarbakır! Çöp ev değil çöp bina” başlıklı haberi meclis gündemine taşındı.

GÜNCEL

Tunceli’nin Hozat ilçesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş metruk yapıların kontrollü yıkımı için çalışmalar başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar'da 4 gün önce yıkımı yapılan ağır hasarlı bina bitişikteki 7 katlı sağlam binanın üzerine devrildi. Yıkımdan etkilenen 7...

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerin ardından bir yılın üzerinden süre geçmesine rağmen Diyarbakır Sur'da yıkımlar devam ediyor çocuklar ise oynamaya devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da eski Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi'nin yıkımına başlandı. Öte yandan yıkılan bina yerine ne yapılacağı da açıklandı. İşte...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş depremlerinde ağır hasar alan Sur ilçesindeki bir bina binanın yıkımı yapıldı. Yıkım sırasında bir dükkân kullanılamaz hale getirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ağır hasar olarak yıkım kararı verilen binanın etrafında güvenlik önleminin olmaması tepki çekti.

GÜNCEL

Bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesi bulunan Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki tarihi Altınsu (Şapatan) Köprüsü restore edilmeyi bekliyor.

GÜNCEL

Tunceli’de deprem hazırlık çalışmaları çerçevesinde performans analizi gerçekleştirildi. Analiz raporlarına göre güçlendirme ve yıkılacak okullar belli oldu.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Diyarbakır’da ağır ve orta hasarlı binaların da yıkımı soğuklara rağmen devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Maraş merkezli depremlerde ağır hasar alınca boşaltılan 8 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nin yıkımına başlandı. Mağdur olduğunu belirten vatandaşlar ise duruma tepki gösteriyor. İşte ayrıntılar... 

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nin yıkımına başlandı. Polis etrafı ablukaya alırken, vatandaşlar tepki gösteriyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da boşaltılan binanın çökme anlarını kaydeden bir iş yerine ait güvenlik kamerasının açısı, yıkım haberi sonrası değiştirildi. 

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 2 bloklu 8 katlı apartman yıkım işlemleri sırasında çöktü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde orta hasar raporu verilen 7 katlı Işık Apartmanı’nın yönetimi 22 Aralık’ta güçlendirme çalışması yapılması için Bağlar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da yıkımda çöken ağır hasarlı binanın karşısındaki iş yerinin yan kapısından atlayan kişi, yere düştü. O anlar, cep telefonu kamerasına...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan 8 katlı binanın kontrollü yıkımına başlandı. Yıkım sırasında bina, yanındaki evin...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da deprem sonrası ağır hasar alıp tahliye edilen 8 katlı bina, yıkım sırasında çöktü. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerden sonra Diyarbakır’da ağır hasarlı binalardan Kayapınar'da bulunan Ekin Apartmanı tek vuruşta kontrollü yıkılırken, yıkımı gören vatandaşlar telefona...