• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Yılmaz Vural Haberleri

Yılmaz Vural haberleri ve güncel Yılmaz Vural gelişmeleri, Yılmaz Vural ile ilgili tüm video, Yılmaz Vural fotoğrafları ve Yılmaz Vural haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

TFF 2. Lig’de Amedspor’un şampiyonluğunda büyük emekleri olan Mesut Bakkal’la sözleşmesi sona erince yollar ayrılmıştı.

SPOR

Yılmaz Vural sezonu Amedspor’a karşı tamamlamış ve Diyarbakır’da oynanan karşılaşmadan da bir puan alarak Play-Offlara kalmıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da şampiyonluk sevinci yaşanırken sahasında Menemen FK’ya karşı 0-0’lık beraberlikle Amedspor şampiyonluğunu ilan etti.

AMEDSPOR

Hava yoluyla Diyarbakır’a gelen Menemen FK kafilesi, İzmir hazırlıklarını tamamlarken maç öncesinde de açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor sahasında Menemen FK’yı konuk etmeye hazırlanırken rakip kulüpte şehre geldi.

AMEDSPOR

Amedspor Menemen FK maçının hakemi belli oldu. Peki maçı kim yönetecek? Bu sorunun yanıtı haberimizde…

AMEDSPOR

Amedspor’un gol krallığında liderliğe yükselen futbolcusu Berk İsmail Ünsal son haftaları golsüz geçirirken Menemen FK futbolcusu atak yaptı liderliği aldı.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olmayı başaran Amedspor, önümüzdeki hafta sonu Menemen FK'yı konuk etmeye hazırlanıyor.

AMEDSPOR

Efsane Diyarbakırspor’un bir dönemler teknik direktörlüğünü yapmış olan deneyimle hoca Yılmaz Vural, bu kez Diyarbakır’a rakip olarak geliyor.

Ameliyat olan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural doktorların uyarılarına rağmen takımı ile birlikte antrenmana çıkmıştı.

Diyarbakırspor’u da çalıştıran Türk futbolunun tecrübeli ismi Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Federasyonu’nu topa tuttu. Vural, kendilerini başarılı sanmasınlar dedi.