Somaspor galibiyeti sonrası şampiyonluğunu ilan eden Amedspor önümüzdeki hafta sonu Menemen FK’yı konuk etmeye hazırlanıyor. Menemen kulübünün teknik direktörlük koltuğunda ise bir dönemler efsane Diyarbakırspor’u çalıştırmış olan deneyimli antrenör Yılmaz Vural bulunmakta.

DİYARBAKIRSPOR’U 2001’DE ÇALIŞTIRDI

Efsane Diyarbakır’ın Süper Lig’de olduğu zaman kulübü çalıştırmış olan Yılmaz Vural, Diyarbakırspor’da kulübün başında 12 maça çıkarken 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 7’de mağlubiyet alarak başarısız bir grafik çizmişti. Galatasaray’a karşı alınan 5-1’lik mağlubiyetin ardından ise kulüple yolları ayrılmıştı. Şimdi ise Yılmaz Vural, Amedspor’a rakip olarak Diyarbakır’a gelecek.

Amedspor’un en golcü ismiydi! Şehmus Özer paylaşımı duygulandırdı Amedspor’un en golcü ismiydi! Şehmus Özer paylaşımı duygulandırdı

Deneyimli hoca, ligin ilk devresinin ortalarında Menemen FK’yla anlaşma sağlamıştı. Burada çıktığı 25 karşılaşmada 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Yılmaz Vural, kulübün Play-Off potasına girmesini sağlarken ilk dönem sahasında Amedspor’u da 1/0 yenmişti.

İki kulüp önümüzdeki hafta sonu da (4 Mayıs Cumartesi günü) saat 15.00’da karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER