• USD 32,54
  • EUR 34,96
  • ALTIN 2.456,54
  • BİST100 9.878
  • BTC 64.194

Diyarbakırspor Haberleri

Diyarbakırspor haberleri ve güncel Diyarbakırspor gelişmeleri, Diyarbakırspor ile ilgili tüm video, Diyarbakırspor fotoğrafları ve Diyarbakırspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Efsane Diyarbakırspor, tarihler 3 Mayıs 2009’u gösterdiğinde 1.Ligde bitime son bir hafta kala Manisaspor’a karşı puan alarak Süper Lige yükselmişti.

DİYARBAKIRSPOR

Fenerbahçe’nin 1973 yılında maddi sıkıntı yaşadığı dönemde Diyarbakırspor’dan destek aldığını biliyor muydunuz?

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakır kulübü geçtiğimiz Pazar günü sahasında Batman Kayraspor’u 3/1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakırspor daha Süper Lig’e (O dönem 1.lig) adım atmadan borç batağına girmiş. İşte haberin detayları…

DİYARBAKIRSPOR

Siyah beyazlı kulüp 2002/03 sezonunda 100.yıl sebebi ile müthiş bir performans ortaya koyarken tek mağlubiyetini Diyarbakırspor'dan almıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Amedspor’un geçtiğimiz gün aldığı galibiyeti ile beraber şampiyonluk yolunda kritik eşiği geçmesi ile beraber gözler Diyarbakırspor’da.

DİYARBAKIRSPOR

Amedspor maçı sonrası büyük sevinç yaşanan Diyarbakır’da şimdi sporseverler Diyarbakırspor maçını merak ediyor.

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor tarihi başarısıyla yıllar geçse de halen adından söz ettiriyor. Peki Fotoğraftaki efsane isimler kimler? Gelin birlikte tanıyalım…

AMEDSPOR

Efsane Diyarbakırspor ve Amedspor’u da bir dönem çalıştırmış olan teknik direktör Coşkun Demirbakan yeni takımından da ayrıldı.

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakır’da bu hafta şehrin takımları bir kez daha karşı karşıya geliyor, efsane Diyarbakırspor, Çınar Belediyespor’a konuk oluyor.

DİYARBAKIRSPOR

Galatasaray’la UEFA Kupasını kazanan ve Diyarbakırspor’un 2.Ligde oynadığı sezon formasını terleten, Türk futbolunun efsane futbolcusu Ümit Davala…

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakırspor Süper Lig’de oynadığı sezon bir dönemlere damga vurmuş isimler de kadrosunda yer alıyordu. Bunlardan birisi de Ümit Bozkurt olmuştu.

DİYARBAKIR

Süper Lig’de 10 sezon forma terleten Diyarbakırlı futbolcu geçtiğimiz yaz kariyerini bitirmişti. İşte Diyarbakırlı futbolcu Burhan Eşer…

DİYARBAKIRSPOR

Türkiye futbolunda Afrikalı futbolcular ne zamandan itibaren gelmeye başladı hiç düşündünüz mü? İlk Afrikalı futbolculardan birisi de Diyarbakırspor’a da geldi…

DİYARBAKIRSPOR

Şampiyon olup tekrardan eski efsane günlerine dönmek isteyen Diyarbakırspor bu hafta da Yenişehir Belediyespor'la oynadı. Karşılaşma 6/3'lük skorla bitti.

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor bugün sahasında Diyarbakır Yenişehir'i konuk edecek. İki kulübün karşılaşması nerede ve saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

DİYARBAKIRSPOR

Ronaldinho'yu bir dönem Diyarbakırspor'un istememesi, akıllara Türkiye futbolunda birçok dünya yıldızının kapıdan döndüğü başarısız girişimleri getirdi.

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakırspor’un Süper Lig’de oynadığı yıllarında kulübün antrenörlüğünü yapan öyle bir isim vardı ki kimse unutmaz.

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor’un Süper Lig’de oynadığı dönemlerde birçok yabancı futbolcu da kadrosunda yer alıyordu.

DİYARBAKIRSPOR

Bir dönemler Fenerbahçe’de forma terletip iki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ve Diyarbakırspor’un da formasını terleten Mahmut Hanefi Erdoğdu…

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor’un 3. Lig'den Süper Lig'e ara vermeden yükselen; Türkiye'nin ilk, dünyanın ise ikinci takımı olduğunu biliyor muydunuz?

DİYARBAKIRSPOR

Süper Lig’in bir dönem efsane isimleri arasında yerini alan, Diyarbakırspor’a karşı da golü bulunan Ersen Martin hayatını kaybetti.

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde Eğil Belediyesinin yapmış olduğu duvar işlemeleri Türkiye gündemine gelmişti. Şimdi bir başka efsane çizildi.

DİYARBAKIRSPOR

Efsane Diyarbakırspor’un tarihine indiğimizde bizi birbirinden ilginç hikayeler ve yaşanmışlıklar karşılarken bir isim var ki dikkatimizi çekti: Abdullah Gegic.

DİYARBAKIR

Efsane Diyarbakırspor’un Süper Lig’de olduğu sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı, iki defa gol kralı olmuş olan Yunus Altun’u hatırladınız mı?

DİYARBAKIR

BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, deplasmanda Şırnak Petrolspor’u 2-1 mağlup etti. Detayları haberimizde...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un 4-1’lik galibiyetinin yanı sıra bir 4-1’lik galibiyette efsane Diyarbakırspor’dan geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Başkanı Siyabend Aydın’ın istifa ettiği iddia edildi. Peki, Diyarbakırspor’da neler oluyor? Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Efsane Diyarbakırspor’un da formasını terletmiş olan forvet oyuncusu Okan Yılmaz bir dönem Süper Lig’in gol kralı olmayı da başarmıştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın efsane kulübü Diyarbakırspor İngiltere ekibi Nottingham Forest’in gerisinde ikinci sırada yerini almayı başarmıştı.