Ali Gaffar Okkan Diyarbakır’ın efsane emniyet müdürü olarak görev yaptığı yıllar içerisinde Diyarbakırlıların da gönüllerinde taht kurmayı başarmış bir isimdi. Okkan şehadetinin 23. yılında anlamlı bir organizasyonla anılacak. Efsane Diyarbakırspor’un da onursal başkanı olduğu dönemdeki unutulmaz futbolcuların da yer alacağı organizasyon yarın Diyarbakır’da gösteri maçı yapacak. Organizasyona Büyükşehir Belediyesi ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) işbirliğiyle etkinlik Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Diyarbakır’da temiz su çağrısı! Yeşil alanlarda kullanmayın Diyarbakır’da temiz su çağrısı! Yeşil alanlarda kullanmayın

DİYARBAKIR’IN GÖNLÜNE TAHT KURDU

Efsane emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan aradan yıllar geçmesine rağmen Diyarbakır halkının gönlünde ilk günkü gibi tazeliğini korumaya devam ediyor. Bölge halkının gönlünü feth eden Okkan aynı zamanda spor ailesi içinde önemli bir yere sahipti. Onursal başkanlığını yaptığı Diyarbakırspor’da o dönem forma giyen unutulmaz futbolcuların katılacağı dev organizasyonla anılacak.

Okkan’ın şehit edildiği Sezai Karakoç Bulvarı’nda bulunan anıt saat 14.00’da ziyaret edilerek dualar okunacak sonrasında da Diyarbakır Stadyumu’nda günün anlam ve önemine binaen bir maç yapılacak.

EFSANE DİYARBAKIRSPOR’UN UNUTULMAZLARI GELİYOR

Diyarbakırspor’un efsane kadrosunda yer alan Mehmet Gönülaçar, Erkan, Hasan Çelik, Emre Eren , Mustafa Özer, Taner Alpak, Erdal Elgörmüş, Aykut Canik, Atilla Metin, Nedim Yiğit  ve Tunahan Akdoğan’ın aralarında bulunduğu futbolcular gösteri maçında forma giyecek. Karşılaşmaya GSYD tarafından tüm vatandaşlar davet edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi