• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Menemen FK Haberleri

Menemen FK haberleri ve güncel Menemen FK gelişmeleri, Menemen FK ile ilgili tüm video, Menemen FK fotoğrafları ve Menemen FK haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’da son iki sezon boy gösteren orta saha oyuncusu Taner Gümüş, geçtiğimiz günlerde Menemen FK’ya transfer olmuştu.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig’de Amedspor’un şampiyonluğunda büyük emekleri olan Mesut Bakkal’la sözleşmesi sona erince yollar ayrılmıştı.

SPOR

Yılmaz Vural sezonu Amedspor’a karşı tamamlamış ve Diyarbakır’da oynanan karşılaşmadan da bir puan alarak Play-Offlara kalmıştı.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyon oldu, Diyarbakır Stadyumu'nda taraftarlar 1. Lig coşkusunu sahaya inerek kutladı. Diyarbakır’ın 11 yıllık kupa hasreti sona erdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da şampiyonluk sevinci yaşanırken sahasında Menemen FK’ya karşı 0-0’lık beraberlikle Amedspor şampiyonluğunu ilan etti.

AMEDSPOR

Yılmaz Erdoğan’ın ve Çekdar Orhan’ın kuzeni olan ünlü oyuncu Ersin Korkut, Amedspor maçını tribünlerden izleyenler arasında yer aldı.

AMEDSPOR

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla sezon sonuna gelen Amedspor, sahasında Menemen FK’yı konuk ederken taraftarın heyecanı da dikkatleri çekti.

AMEDSPOR

Amedspor bugün sahasında İzmir ekibi Menemen FK’yı konuk etmeye hazırlanırken Diyarbekirspor’da Bucaspor’a konuk olacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi duyurdu, Amedspor maçı için LED ekranların kurulacağı açıklandı. Peki ekranlar nereye kurulacak?

AMEDSPOR

Menemen FK'yı sahasında konuk edecek olan Amedspor'da maç öncesi açıklama geldi. Bilet satışları saat kaçta başlayacak?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bugün sahasında Menemen FK'yı konuk etmeye hazırlanırken kulüpten de açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Hava yoluyla Diyarbakır’a gelen Menemen FK kafilesi, İzmir hazırlıklarını tamamlarken maç öncesinde de açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor sahasında Menemen FK’yı konuk etmeye hazırlanırken rakip kulüpte şehre geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, müthiş bir sezonu geride bırakmaya hazırlanırken Türkiye’deki tüm ligler içerisinde de en fazla gol atanlar arasında.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bu hafta şampiyonluk maçına çıkacak. Sahasında Menemen FK’yı konuk edecek.

AMEDSPOR

Amedspor Menemen FK maçının hakemi belli oldu. Peki maçı kim yönetecek? Bu sorunun yanıtı haberimizde…

AMEDSPOR

Amedspor maçı için kulüpten resmi duyuru geldi bilet fiyatları belli oldu. Peki Amedspor Menemen FK maçı biletleri ne zaman satışa...

AMEDSPOR

Şampiyonluk maçı olacak Amedspor Menemen maçı için bilet fiyatları belli oldu. Peki maçın bilet fiyatları kaç lira?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Somaspor karşılaşmasında üç puan alıp Menemen FK maçına odaklanırken son dakika bir karar geldi.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta son haftaya girilirken Amedspor’da şampiyonluğunu Somaspor maçında büyük ölçüde ilan etmişti.

AMEDSPOR

Efsane Diyarbakırspor’un bir dönemler teknik direktörlüğünü yapmış olan deneyimle hoca Yılmaz Vural, bu kez Diyarbakır’a rakip olarak geliyor.