En fazla Güneydoğu’da! Diyarbakır nüfusunun yüzde kaçı Suriyeli? En fazla Güneydoğu’da! Diyarbakır nüfusunun yüzde kaçı Suriyeli?

Eğil kaymakamı Volkan Hülür geçtiğimiz günlerde Eğil ilçesinde bir duvara çizilen ünlü futbolcuların resimleri çizilerek çocuklarla birlikte Galatasaray'ın Arajantili yıldızı Mauro Icardi'nin resmi önünde fotoğraf çektirmişti. 

Icardiduvar

MAURO ICARDİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI 
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler Mauro Icardi'nin de paylaşımı ile ülke gündemine oturdu. İcardi sosyal medya hesabından paylaşarak "Bir nesil Galatasaraylı oluyor” diyerek paylaştı. Paylaşımdan sonra Galatasaray'ın büyük fan sayfaları da Icardi'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımlar kısa sürede ülke gündemine oturdu.

Icardi Diyarbakır’ı Paylaştı

ICARDİ DİYARBAKIR'A DAVET EDİLDİ 
Eğil Kaymakamlığı tarafından “Taraftar Sokağı Projesi” kapsamında, bir duvara Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar, Fenerbahçe’den Edin Dzeko ve Galatasaray’dan da Mauro İcardi’nin işlenmesi sonrası çocukların beğenisini kazanan görüntüler ortaya çıkmıştı. NTV'ye konuşan Kaymakam Hülür, Icardi'yi Diyarbakır'a davet ettiğini söyledi. Icardi'nin Diyarbakır'a gelip gelmeyeceği ileriki günlerde netlik kazanacak. 

İcardi Diyarbakır'a gelemese de Eğil'li çocukları Galatasaray'ın maçına davet etmesi bekleniliyor.

Muhabir: Abdullah AKYOL