2021-22 sezonunda Diyarbekirspor forması da terletmiş olan tecrübeli futbolcu Gökhan Meral bu sezon başında komşu Batman Petrolspor’a transfer olmuştu. Peki Gökhan Meral kimdir?

DİYARBEKİRSPOR’DA OYNADI ŞİMDİ BATMAN’DA

1991 yılında Erzurum’da dünyaya gelen futbolcu kariyerine Kocaelispor’da başladı. 2009-10 sezonunda TFF 1. Lig performansı gösteren sol bek mevkiinde oynayan futbolcu iki yıllık performansın ardından Körfez FK’ya transfer oldu. Burada da yıllarca boy gösteren futbolcu 2015-16 sezonunda Orduspor yolunu tuttu. Yarım sezon Ordu’da oynayan futbolcu aynı sezon Tokatspor forması da giydi. Sonraki sezon Kocaeli Birlikspor’a transfer olan futbolcu 2017-18 sezonunda Adanaspor ve Pendikspor’un formasını terletti.

Gökhan Meral

ARDI ARDINA ŞAMPİYONLUK

2018-19 sezonunda Keçiörengücü’ne transfer olan futbolcu burada bir sezon içerisinde 32 karşılaşmaya çıktı. Oyuncu burada kulübüyle beraber şampiyonluk yaşayarak üst lige çıkmanın sevincini yaşadı. Ancak kulübün üst lige çıkması ile beraber futbolcu Samsunspor’a transfer oldu. Meral bir sezon içerisinde burada da 24 karşılaşmada boy gösterdi. Oyuncu Samsunspor’daki performansı ile de şampiyonluk yaşamayı başardı. Meral üst üste performans gösterdiği iki kulübünün de şampiyonluğunda ciddi emekler gösterirken kendisi bir türlü TFF 1. Lige çıkardığı kulüplerinde kalamadı. Sonraki sezon tekrardan Kocaelispor’a transfer oldu.

FİNALDE ŞAMPİYONLUK GİTTİ

2020-21 sezonunda Kocaelispor’a transfer olan Meral burada bir sezon içerisinde 39 karşılaşmaya çıkarken yalnızca bir gol attı. Futbolcu kulübüyle beraber bu sezonda ligde şampiyonluğa oynadı ancak başaramadı. Play Offlarda finale kadar çıkmayı başaran takımın final kadrosunda da yer aldı. Ancak bu kez şampiyon olamadı. Eğer bu kez de şampiyonluk yaşasaydı üst üste üçüncü kez farklı kulüplerde şampiyonluk yaşamış olacaktı. Ancak futbolcu bunu başaramadı.

MERAL DİYARBEKİRSPOR’A GELDİ

2021-22 sezonunda Diyarbekirspor’a imza atan futbolcu burada 17 karşılaşmaya çıkarken yarım dönem performans gösterdi. Çıktığı karşılaşmalarda bir kez da rakip ağları havalandıran futbolcu dönem sonunda Tarsus İdman Yurdu’na transfer oldu. Burada bir sezona yakın performans gösterirken 2022-23 sezonunun ortasında İnegölspor’a imza attı ve sezonu burada kapadı.

Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu? Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu?

SEZON BAŞINDA BATMAN PETROLSPOR’A İMZA ATTI

Deneyimli defans oyuncusu Batman Petrolspor’a sezon başında imza attı. Futbolcu ligin ilk devresinde burada da 14 karşılaşmaya çıkarken bir kez de rakip ağları havalandırdı. Batman Petrolspor 3.Lig 2.Grup’te lider olarak yoluna devam ediyor. Kulüp bu zamana kadar yalnızca bir yenilgi alırken onu da İzmir kulübü Karşıyaka’dan aldı. Tecrübeli futbolcu Gökhan Meral’in kariyeri de işte bu şekilde. Merakla bekliyoruz, oyuncu sezon sonunda bir şampiyonluk daha yaşayacak mı acaba?

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER